Nemusíte byť celebrity, aby ste mali super párty či oslavu!

Tagy:  cateringový stôl, obrusy, deky

Nemusíte byť celebrity, aby ste mali super párty či oslavu!

Párty, narodeninové oslavy, večierok, skrátka dobré stretnutie s priateľmi a rodinou, pri stole prehýbajúceho sa pod dobrotami a maškrtami. Nemusíte byť celebritami, a napriek tomu si môžete užívať a byť pre svojich blízkych a priateľov za hviezdy.

Základom takejto párty je výzdoba, ideálna v duchu a na tému, o ktorej celá oslava je. Teda u narodenín o oslávencovi s narodeninovým nádychom, u vianočných s vianočnou atmosférou a napríklad pri grilovacej párty samozrejme záhradnej a voľnejšou témou výzdoby. Fantázii sa ani pri jednom variante medze nekladú.

K výzdobe neodmysliteľne patrí vhodné vybavenie, predovšetkým stoličky a stoly. Ideálne priamo praktické cateringové stoly, tie sú na takéto akcie ako stvorené, pretože sú dostatočne veľké a ešte rozkladacie. S nimi bude vaša párty jedinečná a v pohode.

K stolom bezpochyby neodmysliteľne patria dekórom aj štýlom vhodné kvalitné obrusy. Voľte ich v duchu náplni a téme oslavy a farebne zlaďte s výzdobu, riadom a párty dekoráciami. Niekedy postačí jednofarebný kúsok, aby na ňom vynikli ostatné doplnky, inokedy je potrebné niečo pestrejšie, alebo štýlovejšie.

A ak máte záhradnú oslavu, prípadne v interiéri a prepojenú s využitím terasy, či balkóna, budú vhodné praktické a komfortné deky, ktoré účastníkov akcie v prípade potreby dobre vonku zahrejú (obzvlášť večer), alebo sa na nich môžu pohodlne uvelebiť na trávniku v záhrade.

K oslave patrí tiež hudba, niekedy reprodukovaná, inokedy napríklad pomocou účastníkov, alebo pozvaná hudobná partia, či kapela. Na záhradnej párty dobre vynikne napríklad gitara (alebo dve či tri) a spoločne spievané pesničky. Možností je aj tu mnoho.

Každopádne všetko si dobre premyslite a voľte uvážlivo, pretože ako vždy menej (ozdôb a pompéznosti) je niekedy viac. Najdôležitejšia je príjemná spoločnosť a milá atmosféra, bez nej žiadna akcia nemôže byť fajn. Ak si aj napriek tomu neviete s oslavou poradiť, potom odporúčame angažovať niektorú cateringovú spoločnosť.

Zdroj foto: Dekorstudio.sk; Brimo.sk

Článok Nemusíte byť celebrity, aby ste mali super párty či oslavu! bol publikovaný 22. srpna 2017 v 00.15 v rubrike PR články. Autorom článku je Pavla Jelínková. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...