Čo by ste mali vedieť o vybavení spálne?

Tagy:  nábytok do spálne, sektorový nábytok, nafukovacie panny

Čo by ste mali vedieť o vybavení spálne?

Spálňa je miesto odpočinku a relaxu, potrebná oáza pokoja a pohody. Ale len niekedy. Viete ako ju správne zariadiť, aby slúžila dobre svojmu účelu?

Mať dobre, prakticky, ale aj krásne esteticky vyladené bývanie chce dnes každý. Spálňu z toho nevynímajúc. Tá však má rovnako, ako ostatné izby vášho príbytku svoje určité špecifiká. Všetko v nej by malo nielen korešpondovať a ladiť tak aby ste sa tu cítili dobre a uvoľnene, ale malo by byť aj praktické na údržbu.

Úplne, ako prvý volíte štýl izby. Od neho sa totiž odvíjajú ďalšie – farba podlahy a stien, kobercov a závesov, typ vybavenia vrátane všetkého moderného nábytku do spálne, dekorácie a doplnky, lôžkoviny a obliečky. Ale najpodstatnejšou súčasťou vybavenia spálne je posteľ, ktorá musí mať kvalitný matrac, byť dostatočne pevná a stabilná a až potom štýlová. Tu uprednostníte predovšetkým praktickosť pred efektom. Vaše telo vám poďakuje.

Niekto volí secesný štýl, iný má rád modernu a niekomu úplne vyhovuje praktický a úplne jednoduchý štýl. Napríklad veľmi obľúbený sektorový nábytok, obzvlášť u mladých začínajúcich osôb, párov a mladých rodín. Využívajú ho nielen k vybaveniu spální, ale aj iných miestností. Je nielen praktický, ale aj lacnejší, než ostatné typy vybavenia, ako je masív, vintage, ratanový, secesný či iný typ nábytku. Tiež myslite na okná, ktoré potrebujú hustejšie záclony, žalúzie, alebo ideálne aj protihlukové závesy, ktoré vám dopomôžu k príjemnému a nerušenému odpočinku bez zvukov z vonku.

Spálňa však nie je len miestom, kde sa ukladáte k spánku. Je tiež miestom intímností, ktoré sú nevyhnutnou súčasťou každého vzťahu, nech je už akokoľvek krátky či dlhý. Avšak spálňa je aj azylom pre chvíle samoty. K relaxu, odpočinku, spánku aj osamelým intímnostiam pomocou mnohých pomôcok, ktoré sú dnes k dispozícii. Počnúc pre ženy určenými najrozličnejšími vibrátormi a Venušinými guličkami, a pre mužov erekčnými krúžkami, alebo dnes originálnymi a často krásnymi nafukovacími pannami či vacu pumpami. Aj to všetko k životu patrí.

Zdroj: Nabytokmarmex.sk; Dobrysexshop.sk

Článok Čo by ste mali vedieť o vybavení spálne? bol publikovaný 22. srpna 2017 v 00.45 v rubrike PR články. Autorom článku je Pavla Jelínková. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...