Odolný záhradný nábytok? Máme dobré tipy!

Tagy:  nábytok, bývanie, leto, ratan, umelý ratan, kov, drevo

Sponzorované odkazy:

Odolný záhradný nábytok? Máme dobré tipy!

Každý, kto má záhradu, alebo aspoň priestrannú terasu, či vonkajší altánok, by mal tento priestor využiť na maximum. Okolie domu je jednak pastvou pre oči, ale predovšetkým by sa malo stať využiteľným miestom, kde možno tráviť dni a večery. Obzvlášť v letných dňoch je záhrada darom, ktorý môžete využívať dennodenne. Pre odpočinok na záhrade je nevyhnutnosťou samozrejme záhradný nábytok. Ako ale vybrať taký, ktorý bude odolný, komfortný a ešte bude skvele vyzerať? Máme pre vás pár senzačných tipov, ktoré vás určite nadchnú.

Ratan pre každú záhradu

Pokiaľ zháňate taký záhradný nábytok, ktorý sa bude hodiť ku každému tipu domu alebo chalupy, bude odolný voči vonkajším nepriaznivým vplyvom a bude vyzerať stále skvele, potom by ste si mali zaobstarať nábytok z ratanového dreva. Je síce o niečo drahší, ale investícia do ratanového nábytku sa skutočne oplatí. Ratan je totiž nielen veľmi komfortný, ale na prvý pohľad štýlový a predovšetkým nadčasový. Moderný tak bude dnes, zajtra aj za desať rokov.

Lacnejší variant k ratanu

Ako bolo už spomenuté, ratanový nábytok nie je práve tým najlacnejším variantom a ak potrebujete investovať do iných oblastí domu, než je práve záhrada a konkrétne jej časti, potom sa zamerajte na pomerne podarenú náhradu ratanu, ktorou je umelý ratan. Ten je vyrobený z vysoko odolných vlákien, ktoré na prvý pohľad veľmi pripomínajú klasický drevený ratan. Nábytok je minimálne o polovicu lacnejší a navyše vydrží aj krupobitie, silné dažde a dokonca aj snehové záveje. Pozrite sa na umelý ratan napríklad na e-shope neimanmarcus.com, kde si určite vyberiete vhodný variant presne pre vás a vašu záhradu.

Autor: neimanmarcus.comAutor: neimanmarcus.com

Kov, čo vydrží

Drevený nábytok je na záhrade najkrajší, o tom niet pochýb, ale musíte ho tiež vedieť riadne udržovať, aby zostal ako nový aj po daždi, alebo ochladení. S drevom to skrátka nie je žiadna sranda a ak sa bojíte, že sa vám drevený nábytok čoskoro zničí, stavte na odolnejší materiál. Kov je variantom nielen pre neskúsených domácich majstrov, ale tiež pre tých, čo si nechcú záhradný nábytok zhotovovať každý rok, alebo ho prácne udržiavať. A že je kovový nábytok nepohodlný a na záhradu plnú kvetov sa príliš nehodí? Potom sa pozrite na novinky e-shopu luisaviaroma.com a presvedčte sa o opaku. Napríklad toto exkluzívne hojdacie kreslo je pastvou pre oči.

Autor: luisaviaroma.comAutor: luisaviaroma.com

Článok Odolný záhradný nábytok? Máme dobré tipy! bol publikovaný 13. září 2017 v 15.00 v rubrike Záhrada. Autorom článku je Veronika Sýkorová. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...