Kovový nábytok 5x inak alebo ktorý do vášho bytu?

Tagy:  byt, dom, bývanie, dekorácie, doplnky, kov

Sponzorované odkazy:

Kovový nábytok 5x inak alebo ktorý do vášho bytu?

Kov sa v bytoch a domoch objavuje čím ďalej tým viac a nie je sa čomu čudovať, pretože nábytok a doplnky práve z tohto materiálu sú vkusné štýlové, moderné, nadčasové a veľmi praktické. Ak je vaše bývanie moderné, potom by ste si mali kovový nábytok a dekorácie tiež obstarať. A aké kúsky sú teraz v kurze a do ktorých sa oplatí zainvestovať? Máme pre vás pár skvelých tipov, ktoré vás dostanú.

Nie je kov ako kov a zatiaľ čo niektoré kúsky pôsobia veľmi fádne, obyčajne a chladne, nájdu sa aj také kusy nábytku, alebo dekorácií, ktoré vyzerajú úplne senzačne. Kovový nábytok s nádychom do strieborna vyzerá neuveriteľne skvele a hodí sa ako do luxusnej predsiene, tak do spálne, alebo ako netradičný kúsok do obývacej izby. Ak vás strieborný nábytok zaujal, pozrite sa na novinky e-shopu neimanmarcus.com, kde si kúpite za 569 € napríklad túto komodu.

Autor: neimanmarcus.comAutor: neimanmarcus.com

Skvelou kombináciou sú kov a sklo, ktoré sa dohromady dokonale dopĺňajú a tvoria pár na pohľadanie. Čo sa moderných interiérov týka, sklo a kov sa v nich objavuje pravidelne. Ak chcete tieto prvky spojiť v jeden, potom sa zamerajte na nábytok a doplnky zo skla a kovu. K exkluzívnym kúskom patrí napríklad tento skvostný konferenčný stolík zo zlatého kovu a jemného skla. S takýmto kusom nábytku sa z vašej obývačky stane klenot. Cena stolíka je na e-shope lanecrawford.com 2817 €.

Autor: lanecrawford.comAutor: lanecrawford.com

Zabudnúť by ste v byte samozrejme nemali ani na doplnky, ktoré robia miestnosti útulnejšie. Skvelou voľbou je napríklad stojaca lampa, ktorá je zároveň veľmi praktickým bytovým doplnkom. Zamerajte svoju pozornosť na luxusné kovové doplnky, čo sa stanú nadčasovou súčasťou vášho obydlia. Cena tejto krásnej lampy je na e-shope barneys.com 1483 €.

Autor: barneys.comAutor: barneys.com

Kovy majú mnoho podôb a variácií a je úplne na vás, ako kovové doplnky a nábytok vo vašom byte budú vyzerať. A že vám v prípade kovu chýbajú farby a nápaditosť? Potom sa pozrite na novinky značky Jonathan Adler, ktorá prichádza s farebnými kovmi nielen do interiérov. Túto netradičnú komodu nájdete na e-shope neimanmarcus.com.

Autor: neimanmarcus.comAutor: neimanmarcus.com

Výhodou kovov je, že je ich možné prispôsobiť do akéhokoľvek tvaru a variácií. Pokiaľ si potrpíte na výrazné kúsky a nechcete si zaobstarať nábytok, ktorý bude obyčajný a rovnaký, ako u susedov, potom sa pozrite na jesennú kolekciu dizajnovej značky Michael Aram. V katalógu na e-shope neimanmarcus.com nájdete napríklad tento exkluzívny konferenčný stolík s leknami, a to za cenu 2470 €.

Autor: neimanmarcus.comAutor: neimanmarcus.com

Článok Kovový nábytok 5x inak alebo ktorý do vášho bytu? bol publikovaný 27. září 2017 v 12.00 v rubrike Nábytok, Dom, Byt a Doplnky. Autorom článku je Veronika Sýkorová. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...