Letný biznis alebo veľká párty? Zastrešia vás párty stany!

Letný biznis alebo veľká párty? Zastrešia vás párty stany!

Nájsť univerzálny typ prístrešku, ktorý by ste mohli využiť tak na zábavné voľnočasové aktivity, ako aj na stánok na podnikanie, sa môže javiť ako nemožná misia. Dnes sa to však jednoducho dá, sú tu párty stany!

Zamysleli ste sa niekedy nad tým, ako dôležité sú pre nás prístrešky? Ako nedokážeme žiť bez strechy nad hlavou? Nie sme to len my, ľudia, kto potrebuje k prežitiu nejaký prístrešok, dokonca aj väčšina zvierat si buduje nejaké nory, prípadne iným spôsobom stavia úkryty, ktoré ich vedia ochrániť pred všetkými nepriaznivými vonkajšími vplyvmi. Ľudia v priebehu histórie prišli na obrovské množstvo rôznych technológií a spôsobov, ako obydlia stavať a neustále vznikajú nové. Mať však jedno obydlie, jednu „noru“, ktorá je vašim sídlom, v ktorom žijete, je síce super, človek je ale tvor dynamický. Neustále sa hýbeme a robíme aktivity, pri ktorých by sa nám hodilo, keby sme náš prístrešok vedeli prenášať z miesta na miesto. Preto tú máme stany, vďaka ktorým sa môžeme na nejaký čas usadiť na nejakom mieste a následne si svoj stan presunúť niekde inde. Bežné stany však nie sú práve najideálnejším a najuniverzálnejším prístreškom. Ku slovu stan však stačí pridať slovko párty a hneď je to o niečom inom!

Párty stan – čo to je?

Slovo párty môže v tomto slovnom spojení evokovať, že sa jedná o nejaké stany určené na párty. To je však pravda len z časti, v skutočnosti môžete párty stany využívať na všetky exteriérové aktivity, ktoré vyžadujú jednoduchý prístrešok. Napríklad rybárčenie, organizovanie rôznych grilovačiek, záhradných párty alebo posedení s rodinou. Ale aj biznis, kedy ich môžete využiť ako predajné stánky. Párty stan sa skladá z jednoduchej kovovej konštrukcie, ktorá sa dá skladať, na ktorej je uchytená polyesterová plachta. Tak, ako pri všetkých iných produktoch, aj pri párty stanoch platí, že pri výbere by ste sa mali zameriavať na kvalitu a vyberať overené párty stany, jedine tak totiž získate stan, ktorý bude stáť zato.

Ako vybrať kvalitný párty stan?

Vybrať spoľahlivý párty stan pritom nemusí byť nič náročné, stačí sa pozrieť na ponuku spoločnosti Brimo. V prvom rade tu nájdete široký výber párty stanov, vďaka ktorému zaručene nájdete párty stan presne podľa vašich predstáv. Vyberať si totiž môžete z rôznych veľkostí, ale aj množstva farebných kombinácií, stan si tak prispôsobíte podľa vašich chutí. Párty stany Brimo sú bezpečné a rýchlo rozkladajúce sa párty stany, pomáha tomu najmä inovatívny systém automatického zaistenia stanu pri rozložení, vďaka čomu je proces rozkladania a skladania nenáročný a zvládne ho skutočne každý. K plusom patrí kovová konštrukcia, ktorá je ľahká, ale zároveň robustná, takže váš párty stan spoľahlivo podrží aj pri nepriaznivom počasí. Navyše, natretá je práškovou farbou, ktorá ju ochraňuje pred koróziou, mechanickým poškodením a UV žiarením. Odolnosťou voči UV žiareniu sa vyznačuje aj polyesterová plachta, ktorá tak pôsobením slnečného žiarenia nevybledne, navyše je odolná voči mechanickému poškodeniu a je stopercentne vodotesná. Tak načo čakáte, vyberte si svoj osvedčený a kvalitný párty stan aj vy!

Článok Letný biznis alebo veľká párty? Zastrešia vás párty stany! bol publikovaný 31. května 2018 v 20.30 v rubrike Záhrada. Autorom článku je Inzercia. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...