Krásne divadlo tieňa a svetla, ktoré vám vykúzlia moderné LED žiarovky

Krásne divadlo tieňa a svetla, ktoré vám vykúzlia moderné LED žiarovky

Jasné, mäkké, silné, nie ostré- diódy LED dokázali, že umelé osvetlenie môže v sebe kombinovať obrovské množstvo odlišných vlastností. Dnes už nikoho neprekvapia farebné LED šnúry alebo pásy, ktorými sú vyzdobené fasády, okná alebo police a každé jedno zákutie v interiéri.

LED je tak jednou z najoptimálnejších možností osvetlenia pre obytnú miestnosť, pričom sa čoraz častejšie uplatňuje aj pri exteriéroch. Svietidlá sú úplne protipožiarne, pretože sa počas prevádzky nevyhrievajú. Okrem toho, LED diódy spotrebúvajú niekoľkonásobne menej elektrickej energie a nemusia sa často meniť, čo sa prejavuje v obrovských úsporách.

Pri používaní takto kvalitných svetiel zabudnete na výmenu aj na niekoľko rokov. Pre optimálne využitie a správne fungovanie je ale dôležité ich správne vybrať, usporiadať a v konkrétnom priestore umiestniť. My sa vám pokúsime s tým pomôcť.

Ako prvé sa zoznámte s výhodnými funkciami LED

LED svetlá zatienili a prekonali tradičné lampy pre rad dokonalých charakteristík:

  • sú ekonomickejšie;
  • ich životnosť je oveľa dlhšia;
  • sú odolné a kompaktné;
  • ich teplota je nižšia;
  • ich jas je ľahko nastaviteľný;
  • nevyžadujú špeciálne farebné filtre;
  • sú schopné slúžiť ako vynikajúca súčasť interiéru a exteriéru.

Aj to je však len zlomok zbierky niekoľkých benefitov, ktoré vďaka unikátnej LED žiarovke môžete získať už aj vy. Umožní vám zvýrazniť aj ten najmenší detail, o ktorom ste doteraz ani nevedeli.

LED svietidlá a pásiky zvýrazňujú schody, otvory, tmavé chodby, ktoré sa stávajú jasnejšie napríklad pri obyčajnom súmraku. Obrysové osvetlenie priestor zasa efektne rozdelí na niekoľko častí, zvýrazní výklenky, lišty, rímsy a zrkadlá. Vizuálne pridá miestnosti objem a upozorní na rôzne dekoratívne prvky vo vašom interiéri. Vďaka LED pásom a svietidlám rôzneho druhu tak môžete realizovať obrovské množstvo umeleckých nápadov a urobiť interiér jedinečným.

Možnosti využitia LED

LED pásy, ktoré sa častejšie predávajú v kotúčoch, majú na zadnej strane lepiacu podložku, vyrobenú pre jednoduchú inštaláciu. Pásiky sú bežné a odolné voči vlhkosti, sú schopné meniť nielen jas, silu vyžarovaného svetla, ale aj tieň. Tie najmodernejšie rozsvietite obyčajným dotykom, bez nutnosti hľadať spínač.

Okrem pásov výrobcovia ponúkajú aj rôzne iné LED zariadenia, panely a dokonca aj sklenené tvárnice, priehľadné a matné, s moderným podsvietením. Za tie najkvalitnejšie si samozrejme niečo priplatíte, ušetriť ale môžete v prípade, ak využijete LED Akciu.

Miestnosť magicky premení aj stropné osvetlenie. Vyzdvihuje a súčasne zapĺňa priestor pokojným svetlom, ktoré pripomína východ alebo západ slnka. Podsvietenie LED je tiež šetrnejšie k životnému prostrediu a bezpečné, preto je vhodné aj pre dekoráciu detských izieb.

Skutočná extravagancia sa zasa dosiahne, keď sa osvetlenie LED kombinuje so sklenenými predmetmi. Napríklad blikajúci obvod sklenených dverí. Zvýraznenie svetla regálu s ozdobným príslušenstvom, sklenená vitrína s hrnčekmi, stolové dosky. Alebo môže byť LED podsvietenie skryté za panely zo sadrokartónu.

Nech sa rozhodnete pre akýkoľvek typ, vždy pôjde o úžasné a krásne „divadlo tieňa a svetla.“

Článok Krásne divadlo tieňa a svetla, ktoré vám vykúzlia moderné LED žiarovky bol publikovaný 19. července 2018 v 22.30 v rubrike PR články. Autorom článku je Inzercia. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...