Správny gazda si to so sebou prinesie vždy domov!

Správny gazda si to so sebou prinesie vždy domov!

Aj takto sa tomu hovorí, keď patríte k ľuďom, ktorí najradšej využívajú len svoj trón v pohodlí svojho domova. Určite to poznáte, ako sú verejné záchody častokrát zanedbávané a znečistené. Vyberte preto pre svoj byt či dom ten správny WC trón a spolu s ním aj príslušenstvo, lebo… Kam to všetko povedie?

toalety žumpytoalety žumpy

Správny gazda vie aj to, ako si poriadne zabezpečiť domov a spolu s ním aj to, kam poputujú spláchnuté zvyšky. Ak poznáte systém kanalizácií, viete, že žiadny systém nie je až tak dokonalý. Kedykoľvek sa vám totiž môže stať, že od vašej novostavby už nebude možnosť sa na kanalizáciu pripojiť. Ako to teda môžete vyriešiť, okrem možnosti drevenej kadibudky za vašim domom?

Betónové žumpy

Žumpy Žilina majú pre vás jedinečnú ponuku betónových žúmp, ktoré sú skvelým riešením pre vaše odpadové vody namiesto kanalizácie. Betónové žumpy patria totiž k najkvalitnejším typom z celej ponuky. Ich výhodou je certifikovaná nepriepustnosť. Betónový poklop, ktorý je zahrnutý v cene vám zabezpečí nepreniknuteľnosť odpadov z nádoby a cez neho je následne odsávaný obsah.

Žumpy z betónu, foto: dobrezumpy.skŽumpy z betónu, foto: dobrezumpy.sk Žumpy z betónu, foto: dobrezumpy.sk

Dostupnosť po celom Slovensku

Veľkou výhodou je, že kdekoľvek v našej krajine bývate, nemusíte sa už obávať prístupu ku kanalizácii, pretože betónové žumpy sú skvelou náhradou. Napríklad žumpy Čadca takisto ponúkajú rôzne typy s rôznymi rozmermi a taktiež s rôznym objemom. Je len na vašom výbere, či si k tomu zakúpite aj merač hladiny kvapaliny, vďaka ktorému budete vedieť, kedy je čas na vývoz.

Žumpy bývajú takmer nenáročné na údržbu. Jediné o čo sa budete musieť starať je pravidelné zabezpečenie vývozu fekálnym vozom.

Okrem iného je možné tieto veľké hranaté nádoby využiť aj pri budovaní vašich pivničných priestorov alebo pri zadržaní dažďovej vody. Je len na vás, aký variant si zvolíte, ale vyberajte radšej kvalitu.

Článok Správny gazda si to so sebou prinesie vždy domov! bol publikovaný 27. října 2021 v 21.30 v rubrike Dom. Autorom článku je Petra Havlíková. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...