Aké doplnky do letného interiéru? Máme 4 skvelé tipy

Tagy:  interiér, byt, dom, vybavenie, doplnky, leto. eshop

Sponzorované odkazy:

Aké doplnky do letného interiéru? Máme 4 skvelé tipy

Najrôznejšie dekorácie a doplnky robia byt bytom a žiadne bývanie by bez nich nepôsobilo dobre. Aj keby ste doma mali to najluxusnejšie vybavenie, bez dekorácií a najrôznejších drobností by interiér zaváňal nudou, samotou a chýbal by mu osobitý charakter vášho ja. Aj bytové doplnky môžete rôzne prispôsobovať ročnému obdobiu, alebo aktuálnej nálade a rozpoloženiu. A aké kúsky sú vhodné pre leto? Tieto tipy vás iste nadchnú a budete ich do svojho bytu, alebo domu iste chcieť.

Farebné a ohromné

V každej domácnosti by sa mal vyskytovať aspoň jeden obraz, nástenná maľba, reliéf, alebo napríklad len plagát. Prečo je to tak? Bez týchto nástenných dekorácií by steny zívali prázdnotou a miestnosti by na vás pôsobili veľmi nepríjemne a neosobne. Ak premýšľate, aké obrazy zaobstarať, potom sa zamerajte na také, ktoré sú veľké, ideálne na polovicu steny a hrajú všetkými možnými farbami. Napríklad v čisto bielom interiéri bude taký obraz úplným skvostom.

Miestnosti prevoňajte

Vedľa vizuálneho efektu, ktorý je samozrejme na prvom mieste, ľudia riešia tiež ostatné zmysly, ako je potrebný čuch. Akonáhle bude bývanie krásne povoňané, hneď sa vám bude lepšie dýchať a vaša návšteva sa u vás bude cítiť dobre a komfortne. Zamerajte sa preto na vonné sviečky a aromalampičky s vôňami citrusov, lúčnych kvetov, ruží, alebo napríklad vanilky a kokosu. Tieto letné jemné vône navyše môžete používať aj v iných ročných obdobiach.

Autor: novica.comAutor: novica.com

Ako využiť nábytok?

Niektorí ľudia majú doma príliš veľa nábytku, iní ho zase majú málo, alebo nevedia, čo s ním a kam ho vlastne umiestniť. Ak je toto váš prípad a radi by ste si zaobstarali ešte nejaký kus nábytku, ale nie ste si istí, kam by ste ho mali umiestniť, potom sa zamerajte na netradičné konferenčné stolíky. Tie môžu totiž slúžiť aj ako police alebo „stojan“ na svietniky, misu s ovocím, alebo ďalšie dekorácie. V prípade, že máte doma dostatok priestoru, unikátnemu nábytku vo funkcii dekorácie sa nebráňte.

Zapojte deti

Vždy je dobré, keď bývanie odráža to, akí ste a tiež mnoho vypovedá o svojich majiteľoch. Ak nechcete investovať do neosobných doplnkov z Ikea, alebo obdobných reťazcov, potom do tvorby zapojte svoje deti. Spoločne môžete namaľovať rodinný obraz, vytvoriť keramický riad, alebo iné zaujímavosti, ktoré budú absolútnym originálom.

Autor: nordstrom.comAutor: nordstrom.com

Článok Aké doplnky do letného interiéru? Máme 4 skvelé tipy bol publikovaný 3. srpna 2017 v 00.00 v rubrike Doplnky. Autorom článku je Veronika Sýkorová. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...