Pripravte svoju obývačku na zimné leňošenie a vyžeňte opozeranú nudu z domu

Sponzorované odkazy:

Pripravte svoju obývačku na zimné leňošenie a vyžeňte opozeranú nudu z domu

Pomaly sa zo záhrad presúvame do interiéru. Skôr než sa na trvalo usídlíme na sedacej súprave a prepneme na leňošivý mód bude ešte treba pripraviť záhradu na zimu a schovať záhradný nábytok. Ale ani doma nemusíme zveľaďovanie zanedbávať. Potrebuje vaša obývacia izba nejaký nový impulz? Prečítajte si naše tipy, ako si obývačku prerobiť, aby sa nám v nej dobre trávili nekonečne dlhé zimné večery.

Pokiaľ chcete vziať prerobenie obývacej izby a chcete to vziať z gruntu, ešte si stihnete vymaľovať. Výhodou je, že teraz v septembri sa vám bude maľovať lepšie, môžete nechať farbu uschnúť pri otvorených oknách.

Ak sa vám nechce pustiť do maľovania, ale vaše steny by si zaslúžili nový šmrnc, poobzerajte sa po nových obrazoch, zvislé plochy oživia aj nové záclony a závesy.

Vyhoďte roky nepoužívanú zbierku cédečiek a dvdéček a stojany na ne. Už vám určite došlo, že tieto technológie sú už dávno pasé, navyše kazia čistý a minimalistický vzhľad miestnosti.

Keď už budete pri preberaní starých a nepotrebných vecí, preberte všetky úložné priestory v obývacej izbe, a čo nepoužívate, jednoducho vyhoďte, alebo niekomu darujte.

Kúpte si novú náladovú lampičku, či stojaciu lampu, malé LED svetielka, veľa sviečok. Budú sa vám v zime hodiť, pretože je málo prirodzeného denného svetla. Najrôznejšie svetielka vám zdvihnú náladu, pomôžu vám bojovať proti jesennej depresii.

Nie je nutné kupovať novú pohovku, ale môžete napriek tomu zmeniť jej vzhľad. Novou prikrývkou, či poťahom zmeníte pocit z celej obývacej izby, pretože práve sedacia súprava je väčšinou jej dominantou.

Pokiaľ máte poškodenú podlahu, je teraz najvyšší čas zaobstarať si novú plávajúcu podlahu, či vinyl, alebo aspoň kúpte väčší kusový koberec, ktorý pomôže zakryť nedostatky podlahovej plochy. Skúste tiež presťahovať niektoré kúsky nábytku, uvidíte, že to urobí divy!

Článok Pripravte svoju obývačku na zimné leňošenie a vyžeňte opozeranú nudu z domu bol publikovaný 17. září 2022 v 08.00 v rubrike Dom. Autorom článku je Petra Havlíková. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...