Geodézia je zameriavanie aj 3D modelovanie

Sponzorované odkazy:

Geodézia je zameriavanie aj 3D modelovanie

Skôr než začnete stavať, potrebujete podklady od geodeta pre projektantov. Skôr než začnete vybavovať zápis do katastra nehnuteľností, potrebujete tiež geodetické služby. Čo všetko spadá do odboru geodézie, na koho sa obrátiť v prípade potreby? Zoznámte sa so spoločnosťou VISIONPLAN-3D, odborníkom v geodézii. Vykonáva geodetické práce pre verejnosť aj podnikateľov, stavebné firmy, projekčné kancelárie.

Firma VISIONPLAN-3D poskytuje geodetické služby naprieč celým odborom, napríklad zameranie pozemku pre projekt domu, vytýčenie stavby a pozemku, polohopisné a výškopisné zameranie. VISIONPLAN-3D vie tiež vytvárať 3D modely a vizualizácie, virtuálne prehliadky interiérov a exteriérov. K svojej práci používa najmodernejšiu technológiu, je to laserové skenovanie, 360° kamery, prístroje pre presné dáta a výstupy.

S kompletnou geodetickou činnosťou spoločnosti VISIONPLAN-3D sa môžete zoznámiť na jej webových stránkach. Nájdete tu tiež ukážky realizovaných prác, referencie a možnosť dohodnúť si nezáväznú konzultáciu zadarmo. Firma VISIONPLAN-3D kladie dôraz na kvalitne odvedenú prácu, rýchlosť, časovú flexibilitu a nájde riešenie na mieru aj pre nekonvenčné zákazky.

Článok Geodézia je zameriavanie aj 3D modelovanie bol publikovaný 1. srpna 2021 v 15.15 v rubrike Dom. Autorom článku je Petra Havlíková. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...