Magická nanohubka – už ste ju doma vyskúšali?

Sponzorované odkazy:

Magická nanohubka – už ste ju doma vyskúšali?

Magický zmizík, nanohubka, zázračná huba – to je len niekoľko názvov, pod ktorými kúpime bielu obdĺžnikovú špongiu, ktorá nám uľahčí denné upratovanie domácnosti.

Výhodou čistiacej nano huby je to, že neobsahuje žiadne škodlivé chemikálie, jej účinok funguje na princípe, že naruší nečistoty a jej pórovitý povrch následne špinu odstráni. Hubka je vyrobená z melaninovej živice, ktorú výrobcovia niekoľkokrát vytvrdzujú, vďaka čomu sa vytvorí silná a odolná mikroštruktúra, ktorá dodáva vyššie spomínané abrazívne vlastnosti. Môžu ju tak používať ľudia, ktorí sú citliví na chemikálie, ale aj mamičky, ktoré sa snažia svojim deťom zaistiť tzv. „NON-TOXIC“ domácnosť. Túto nanohubku môžete používať za sucha, najlepšie však funguje, keď ju trochu namočíte.

Na čo v domácnosti využívať nanohubky?

Rodičia s malými deťmi ocenia možnosť pomocou nanohubky vyčistiť odreniny a maľbičky zo steny. Odstráni aj staré zaschnuté lepidlo po samolepkách. Skvelá je aj na čistenie (nielen) detských topánočiek, zázračne vyčistí aj biele okraje tenisiek – a všetci vieme, aké ťažké to bez špeciálneho pomocníka je.

Aj keď máme doma umývačku riadu, na niektorých často používaných šálkach sa časom vytvoria škvrny od kávy, či čaju. Aj pre tieto prípady je vhodná nanohubka. Zbaví vás týchto škvŕn ako mávnutím kúzelného prútika.

Keď už sme v kuchyni, nanohubku neodkladajte a využite ju na vyčistenie spotrebičov – chladničky, mikrovlnky, kávovaru aj sporáku. Pred čistením nerezových povrchov však pozor, niektoré výrobky môže hubka poškriabať.

Do kúpeľne si ich kúpte rovno niekoľko. Z dverí sprchového kútu vám vyčistia usadeniny vodného kameňa a mydla, vyčistia aj umývadlo a toaletu, škáry medzi kachličkami po zásahu nanohubky budú žiariť ako nové.

Nanohubku využijete aj na čistenie záhradného nábytku. Pokiaľ má svoje najlepšie roky za sebou, uvidíte, ako po zásahu nanohubky zažiari. Chybu neurobíte ani, ak si vezmete nanohubku do ruky na čistenie záhradného grilu.

A čo vy? Už ste nanohubku tiež skúšali? Máte nejaké ďalšie tipy, ako ju používať?

Foto: https://sk.pinterest.com/…63236763083/ https://sk.pinterest.com/…42188874232/ https://sk.pinterest.com/…97361663919/

Článok Magická nanohubka – už ste ju doma vyskúšali? bol publikovaný 16. září 2023 v 07.00 v rubrike Doplnky. Autorom článku je Petra Havlíková. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...