Záhradný stan je najlacnejšie riešenie altánku

Záhradný stan je najlacnejšie riešenie altánku

Akákoľvek záhrada si zaslúži zastrešiť. Lenže vybudovať trvalé zastrešenie je drahé, organizačne náročné, a dokonca pre nás nemusí byť tým najvhodnejším riešením. Skúste ísť na vec inak.

Nožnicové stanyNožnicové stany

Je jedno, či máte malú záhradku vedľa bytovej novostavby u svojho prízemného bytu, alebo záhradu v záhradkárskej kolónii. Môžete mať záhradu u vašej letnej chaty, ale aj doma u rodinného domu. V každom z týchto prípadov sa hodí záhradný pavilón. Malý či veľký – to vždy záleží na vašej konkrétnej predstave. Nikdy však nemusí byť s pevnými základmi a môže byť mobilným.

Prístrešok vždy tam, kde ho potrebujeme

Mobilný altánok môžeme umiestniť vždy do tej časti záhrady, kde nám to aktuálne vyhovuje. Niekedy si chceme posedieť u domu, inokedy urobiť party uprostred udržovaného trávniku, niekedy sa radšej presunieme do sadu medzi rozkvitnuté stromy a užijeme si romantický home office na čerstvom vzduchu. Moderný záhradný stan nám dáva presne tú mobilitu, ktorú potrebujeme.

Veľkosť na mieru

Nožnicové stany vhodné aj ako záhradné prístrešky sa predávajú v rôznych veľkostiach od 2×2 m až po 6×3 m. Lenže to stále nie je všetko. Je len na vás, či zostanete u jedného, alebo u niekoľkých. Záhradné stany je možné navzájom spojiť a vytvoriť tak prístrešok tvarovo i veľkostne na mieru. Rovnako si volíte, či budete používať bočné panely a samozrejme farbu altánku.

Ľahké a odolné

Záhradné stany sú vlastne nožnicové stany z veľmi ľahkých, ale odolných konštrukcií. Stan sa rýchlo zloží aj rozloží. Zvládnete to v jednej osobe. Nie je problém ho ani prevážať napríklad na chatu a naspäť. Stany sú odolné, lacné a rozhodne tiež praktickejšie ako slnečníky. Pokiaľ sa predsa len stane, že sa na nožnicovom stane niečo poškodí, napríklad pri veľmi silnom vetre, nie je problém si k stanu dokúpiť potrebný náhradný diel. Firma MUTTON ponúka k predávaným stanom aj náhradné diely, ktoré sú skladom a veľmi rýchlo tak svoj problém vyriešite.

Článok Záhradný stan je najlacnejšie riešenie altánku bol publikovaný 4. ledna 2022 v 00.00 v rubrike Záhrada. Autorom článku je Petra Havlíková. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...