Drevené regále sú funkčným aj praktickým doplnkom do domácnosti

Drevené regále sú funkčným aj praktickým doplnkom do domácnosti

Hľadáte praktický priestor navyše, ktorý poskytne viac miesta na uskladnenie všetkého potrebného? Jedným z takýto možností sú aj drevené regále, ktoré prinesú nie len ďalšie miesto, ale aj zaujímavý dizajn do každého interiéru.

Drevo je materiálom, ktorý sa teší svojej obľube už mnoho rokov. Využíva sa pri výrobe nábytku, ktorý do každej domácnosti vnesie kus prírodnej atmosféry. Ak ste jeho fanúšikom a navyše by sa vám v domácnosti zišiel extra priestor, možnosťou sú drevené regále obľúbené už z čias starých mám. Dnes ich môžeme vidieť v kanceláriách aj skladoch. Sú priestranné, funkčné a dizajnové.

Funkčný aj praktický zároveň

Drevený regál je vynikajúcim kusom nábytku, ktorý pôsobí nadčasovo a zároveň sa pýši veľkým úložným priestorom. Pamätáte si na regále v špajzy u starej mamy? Presne také môžeme dnes pozorovať v moderných interiéroch a priestoroch. Regále z masívu pôsobia elegantne a jednoducho. Pokiaľ nechcete aby kuchyňa či chodba pôsobila zapratane, siahnite po regáloch, ktoré priestor prevzdušnia a zjednotia.

Drevené regále poslúžia gazdinám aj degustátorom vína. Máte miesto v špajzy? Regále do špajze poskytnú priestor na uskladnenie kompótov, múky, domácich spotrebičov aj potravín. Vďaka otvoreným policiam budete mať rýchly a jednoduchý prístup k potravinám. Chcete mať v obývačke či dielni poukladané vína? Drevené regále na víno sú doplnkom, ktorý naozaj oceníte.

Drevené regále aj do detskej izby

Detská izba je ideálnym miestom pre drevené policové regále. Uvidíte, ako vaše deti ocenia nenáročnosť ukladania hračiek a oblečenia do priestranných políc. Deti si do nich môžu poukladať knihy, športové a školské pomôcky, hračky, zábavné predmety a ďalšie. Rovnako dobre vyzerajú aj v kanceláriách a skladových priestoroch.

Vyberte si regály s 2,3,4 alebo 5 policami, do ktorých zmestíte naozaj všetko. Na drevko nájdete vysoké drevené regále, nízke regále aj rohové regále. Jednou z možností je aj spojiť viacero regálov dokopy a tým vytvoriť naozaj funkčný priestor. Drevené regále sú výnimočné najmä vďaka odolnosti voči poškodeniu a veľkej trvácnosti. Drevo okrem toho prispieva k dobrej regulácií vlhkosti v miestnosti a takisto sa pripisuje aj k zdravej klíme. Regále z masívu vnesú do každej miestnosti útulnú atmosféru.

Článok Drevené regále sú funkčným aj praktickým doplnkom do domácnosti bol publikovaný 25. dubna 2022 v 00.00 v rubrike Dom. Autorom článku je Petra Havlíková. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...