Ako osláviť Silvestra doma

Sponzorované odkazy:

Ako osláviť Silvestra doma

Oslavy prelomu roka sa blížia míľovými krokmi, a ak ste si včas neobjednali ubytovanie na horách v nejakej chalúpke, budete teraz ťažko niečo zháňať. Plánovali ste aj tak radšej osláviť silvestrovskú noc u vás doma, prečítajte si pár tipov na to, ako si toto bujaré veselie užiť aj v pohodlí domova.

S príchodom nového roka sa spájajú najrôznejšie predsavzatia, oslavy, ohňostroje, niekde aj litre alkoholu, oslavy s priateľmi a rodinou. Váš dom by tak mal mať miesto, kde budú môcť hostia prespať, pretože po nadmernej konzumácii alkoholu, bude niekto ťažko šoférovať, či zháňať taxík nad ránom, pretože tie sú v noci zo Silvestra na Nový rok nedostatkovým tovarom.

Preto včas pripravte miestnosť pre hostí, alebo aspoň skontrolujte rozkladaciu pohovku, či je dostatočne čistá, povysávaná, hosťom pripravte uteráky a posteľnú bielizeň, aby ste sa na Silvestra týmito prácami nemuseli zdržiavať. Budete mať plné ruky práce s varením, prípravou pohostenia, slávnostnej tabule a vymýšľaním zábavy pre hostí.

Vytiahnite stolné hry

Veľa mladých sa aj na Silvestra baví hraním hier vo virtuálnej realite, či rôznymi gamblerskými súťažami. Myslím, že elektroniky si počas roka užijeme až, preto pokojne buďte na Silvestra offline a užite si prítomnosť blízkych. Pokojne vymyslite pohybové aktivity, karaoke, ale zábavu zažijete aj pri twisteri, či obyčajných doskových hrách, ako sú monopoly, či dostihy, ani rôzne kartové hry nebudú vašich hostí nudiť, ak si zahráte o peniaze, či plnenie nejakých úloh.

Dajte si novoročné predsavzatie

Spoločne sa môžete tiež pobaviť o tom, aké má kto novoročné predsavzatie a navzájom sa inšpirovať. Nie je na škodu urobiť súťaž o najnemožnejšie predsavzatia, ktoré ste si kedy dali. Môžete tiež uzavrieť stávky na to, kto predsavzatie poruší ako prvý.

Pripravte si fotografický kútik

Na Silvestra si môžete užiť aj to, že sú povolené trblietavé a neštandardné outfity. Zožeňte zábavné silvestrovské pomôcky, trblietavé klobúky, nápisy, smiešne okuliare a urobte si doma improvizovaný fotografický kútik, uvidíte, že také fotografie budete s láskou uchovávať veľmi dlho.

Nezabudnite na bar

Ak vlastníte vinotéku, či bar, ste viac-menej na Silvestra pripravení. Pokiaľ nie, určite si miesto, kde sa budú miešať drinky, kam si pripravíte poháre, zásobu ľadu, alkoholu a džúsov, pozrite na internete nejaké tutoriály na výrobu miešaných nápojov a prekvapte svojich hostí svojim barmanským umom. Nezabudnite dať včas chladiť šampanské na polnoc!

Článok Ako osláviť Silvestra doma bol publikovaný 27. prosince 2022 v 07.00 v rubrike Dom. Autorom článku je Petra Havlíková. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...