Prečo je konferenčný stolík kľúčovým kúskom nábytku v obývačke?

Sponzorované odkazy:

Prečo je konferenčný stolík kľúčovým kúskom nábytku v obývačke?

Sedacia súprava tvorí srdce našej obývacej izby. A čo konferenčný stolík? Ten mu dodáva designový šmrnc. Konferenčný stolík je multifunkčným kúskom nábytku. Nielenže nám podrží kávičku, ale aj podnos s chlebíčkami, občas supluje jedálenský stôl, slúži aj ako dekorácia a ako miesto na rozloženie stolných hier. Nezriedka sa tiež na konferenčnom stolíku kumuluje neporiadok z celej obývacej izby. Preto by ste mali výberu konferenčného stolíka a jeho následnej štylizácii venovať naozaj veľa času.

Konferenčný stolík nevyberajte podľa posledných módnych trendov, ale skôr podľa potrieb vašej rodiny. S malými deťmi rozhodne nesiahajte po sklenenom stolíku, nielenže by ste ho neustále leštili, pretože deti ho dochytajú, ale napríklad po páde dieťaťa zo sedacej súpravy, môže byť sklenený stolík veľmi nebezpečným kúskom nábytku.

Vyberajte konferenčný stolík z materiálu, ktorý sa ľahko utiera a udržuje. Aj tak si pripravte na konferenčný stolík pripravte podložky pod nápoje, nech váš drahý konferenčný stolík nehyzdia kolieska od šálok.

Pokiaľ sa rozhodnete, že na konferenčný stolík budete chcieť umiestniť nejakú dekoráciu, vždy ju naštylizujte na nejaký podnos. Ušetrí vám to bežné upratovanie. Uvidíte, že našu radu naozaj oceníte. Akú dekoráciu použiť? Na podnos naaranžujte úzku vázičku na jeden až tri kvety, maličkú sošku, môžete ich postaviť na nejakú zaujímavú knihu, pridať malý svietnik na čajovú sviečku. V tomto prípade platí, že menej je viac.

Okrem dekorácie sa na konferenčný stolík musí tiež zmestiť káva pre vás a vašu návštevu a tiež niečo dobré na jedenie. Veľmi pekne tiež vyzerá maličká kytička v zaujímavom kvetináči.

Funkčné konferenčné stolíky mávajú aj niekoľko poličiek pod hlavnou doskou, prípadne majú aj niekoľko zásuviek, do ktorých ľahko uložíte ovládač na televízor, tácky, či kartovú hru. Pozor však na poličky, buď ich zabezpečíte zaujímavými dekoratívnymi košíkmi, alebo sa vyvarujete stohovaniu vecí pod konferenčným stolíkom, často sa v rodinách stáva, že z poličiek konferenčného stolíka pretekajú rozčítané časopisy, alebo sa tam ukladajú detské hračky.

Okrem sviečok si môžete na konferenčný stolík umiestniť aróma lampičku, či difuzér s vonným voskom, sviečky dodajú atmosféru, vôňa z difuzéra zase príjemne rozvonia vašu obývaciu izbu.

Článok Prečo je konferenčný stolík kľúčovým kúskom nábytku v obývačke? bol publikovaný 31. ledna 2023 v 07.00 v rubrike Dom a Nábytok. Autorom článku je Petra Havlíková. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...