Budete tento rok mať silvestrovskú párty? Vieme, ako ju urobiť nezabudnuteľnú II diel

Sponzorované odkazy:

Budete tento rok mať silvestrovskú párty? Vieme, ako ju urobiť nezabudnuteľnú II diel

PREDCHÁDZAJÚM ČLÁNKU sme vám priniesli pár tipov na to, ako usporiadať nezabudnuteľnú silvestrovskú párty pre vašu rodinu a priateľov. Dnes si môžete prečítať jeho pokračovanie.

Okrem pyrotechniky budete musieť zaistiť aj dostatok nealkoholických a alkoholických nápojov, jedla, ľadu na chladenie, ale aj zábavu.

Žiadny večer nie je dokonalý bez dobrej hudby, nehrajte celý večer muziku, ktorá sa páči iba vám, počas večera by mala zaznieť priebežne hudba, ktorá sa páči všetkým zúčastneným. K zábave prispejú aj spoločenské hry, najrôznejšie aktivity, môžete zriadiť v dome improvizovanú únikovú miestnosť.

Ak máte na prípravu dostatok času, usporiadajte tematický Silvester, požiadajte hostí nech prídu oblečení v štýle dvadsiatych rokov, v maskách a kostýmoch. Užijete si veľa zábavy. S témou večierku by potom mala korešpondovať aj hudba. Na to nezabúdajte. Požiadajte niekoho známeho, kto sa bude starať o hudbu, aby večierok nestál iba na vás a mohli by ste si tiež užiť trochu zábavy.

Určite by na vašom večierku nemalo chýbať dostatok miest na sedenie a odpočinok, myslite aj na hostí, ktorí fajčia, aby mali kam si zájsť zafajčiť. Síce je to nechutný zlozvyk, ale nebudete na to musieť myslieť na poslednú chvíľu. Tiež vymedzte nejaký priestor, ktorý bude slúžiť ako improvizovaný „tanečný parket“.

Počas večera vaši hostia skonzumujú veľké množstvo alkoholických nápojov, takže by nemalo chýbať občerstvenie – nielen očiek, ale aj polievka (na liečbu prípadnej opice), ale aj niečo „poriadne“ na jedenie. Najlepšie niečo, čo sa dá uvariť deň vopred, takže napríklad guláš atď.

Stôl by mal byť tiež slávnostne ozdobený, nesmú chýbať obrúsky, dostatok príborov, slamiek, tanierikov, misiek, tiež budú vhodné papierové utierky, pre rýchle riešenie prípadných nehôd v podobe rozbitého pohára a pod. Pred párty vyneste odpadkové koše, prípadne pridajte nejaké improvizované, ušetrí vám to následné upratovanie po bujarej silvestrovskej no­ci.

No a myslite aj na tých, ktorí to s oslavami príchodu nového roka preženú, ráno určite ocenia tabletky proti boleniu hlavy, nejaký ten šumivý vyslobodzovač a kvalitné raňajky.

Článok Budete tento rok mať silvestrovskú párty? Vieme, ako ju urobiť nezabudnuteľnú II diel bol publikovaný 26. prosince 2023 v 07.00 v rubrike Doplnky. Autorom článku je Petra Havlíková. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...