Organizujete silvestrovskú párty?

Sponzorované odkazy:

Organizujete silvestrovskú párty?

Aký je váš plán na tohtoročný Silvester? Stráviť noc v reštaurácii, alebo v klube asi nebude možné, a preto už mnohí z nás plánujú osláviť posledný deň v roku v okruhu svojej rodiny a priateľov pri domácej silvestrovskej párty. Padla voľba na usporiadateľa na vás? Premýšľate nad tým, ako svoj dom vyzdobiť a čo všetko máte pripraviť, aby vaša párty bola dokonalá?

Viete, čo doma všetko pripraviť, aby bola vaša párty dokonalá?Viete, čo doma všetko pripraviť, aby bola vaša párty dokonalá?

Bar

Pokiaľ nemáte zriadený vo vašom dome, alebo v byte bar, pripravte si ho. Pre improvizovaný bar vám bude stačiť servírovací stolík, komoda, alebo odkladacie a konferenčné stolíky. Snažte sa ich umiestniť do jedného miesta tak, aby sa všetci, ktorí sa budú chcieť obslúžiť, mali všetko po ruke. Klasická silvestrovská bowle by mala mať okolo seba dostatok pohárov (popr. kelímkov), naberačku, nezabudnite na obrúsky, keby sa niekto pri nalievaní pokvapkal. Dôležité je, aby ste nezabudli pripraviť dostatok ľadu na párty.

Nezabudnite na dostatok ľaduNezabudnite na dostatok ľadu

Jedlo

Rovnako tak, ako zhromaždíte všetok alkohol do jedného miesta, nezabudnite ani na menší bufet, kde sa budú môcť hostia obslúžiť sami. Chlebíčky, jednohubky, slané rolády, poprípade pochutiny ako sú chipsy, oriešky a tyčinky. Ušetríte si prácu a nebudete musieť vstávať zakaždým, keď niektorému z hostí bude niečo chýbať.

Voľte občerstvenie formou bufetuVoľte občerstvenie formou bufetu

Upratovanie

Pred oslavou poriadne upracte, do kúpeľne dajte dostatok uterákov, dezinfekciu na ruky, aby sa hostia mohli riadne vydezinfikovať, aby ste predišli tomu, že niektorý z klientov k vám domov donesie koronavírus. Tiež sa zamyslite nad tým, ako si uľahčiť upratovanie po párty. Ak budú niektorí hostia chodiť fajčiť na záhradu, či terasu, pripravte im tam popolník. Po dome rozmiestnite odpadkové koše navyše. Zvážte použitie jednorazového riadu a príborov, nech druhý deň nezahltíte umývačku. Ak niektorí z hostí budú u vás prespávať, nezabudnite už pred oslavou pripraviť izbu pre hostí periny a vankúše.

Navoďte atmosféru

Na Silvestra sa musí všetko trblietať, žiariť a blikať. Ozdobte váš dom svetielkami, sviečkami a trblietavými dekoráciami. Od veci nebudú ozdoby na steny, reťaze, girlandy, ani zábavné klobúčiky a okuliare pre hostí. Kúpte balóniky, vyrobte PomPomy, zaveste svetelné reťaze. Reťazové svetielka sú extrémne univerzálne. Môžete nimi ozdobiť okná, dvere, steny, alebo zrkadlá. Vytvorte pre párty kúzelnú atmosféru. Môže dokonca slúžiť ako akcentačné osvetlenie.

Zábava

Pripravte hosťom zábavu – doskové hry, twister, karty, kocky, prípadne nejakú komédiu a veľa dobrej muziky. Žiadna párty nie je bez podkreslujúcej hudby dokonalá. Na polnoc si pripravte ohňostroj, avšak dbajte na bezpečnostné predpisy, aby ste netrávili prvý deň nového roka na pohotovosti.

Článok Organizujete silvestrovskú párty? bol publikovaný 19. prosince 2020 v 00.00 v rubrike Dom. Autorom článku je Petra Havlíková. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...