Aj bývanie sami si môžete užiť

Sponzorované odkazy:

Aj bývanie sami si môžete užiť

Bývate sami? Je jedno, či už vaše odrastené deti vyleteli z hniezda, alebo máte svoj prvý vlastný byt po vysokej škole. Veľa ľuďom sa zdá single bývanie veľmi depresívne a osamotené, ale keď si byt zariadite podľa svojho, s množstvom vylepšení a obľúbených predmetov, môžete si bývanie sami nakoniec celkom dobre užiť.

Pretože keď bývate s niekým, býva vybavenie bytu väčšinou kompromisom, ale keď bývate sami, môžete si interiér zariadiť úplne podľa svojho. Ak chcete mať bežecký trenažér v obývacej izbe? Nie je problém. Televízor v spálni? Tiež nie! Do vitrínok si môžete vystaviť čo chcete. A najlepšie na bývanie samých je to, že vám doma nikto nerobí neporiadok. Takže čo si zašpiníte, to si upracete. Nikto vám nenarovnáva veci, všetko máte podľa svojho. A bonus navyše – tiež sa doma môžete obliekať úplne podľa seba.

Náš tip: Existuje množstvo spôsobov, ako si také single bývanie zariadiť. Ak k vám nechodia návštevy, nezariaďujte si príliš veľký jedálenský stôl, pripadali by ste si pri večeri ešte viac sami, než naozaj ste.

Priestor prispôsobte vášmu vkusu, záľubám a aktivitám. Keď si niektorý nábytok, dekorácie, či poličky vyrobíte vlastnoručne, budete mať zo svojho bytu hneď lepší pocit. Pokúste sa napríklad o vlastnoručne maľovaný extravagantný obraz a zaveste si ho nad posteľ.

Do bytu obrázky a osobné fotografie pod mňa naozaj patria, to je to čo robí domov domovom. Ich výber návštevám povie viac, než si myslíte. Odsťahovali ste sa ďaleko od rodiny? Vďaka fotografiám rodinných členov sa nebudete cítiť osamelo.

Ak nemáte príliš veľa príbuzných, vyzdobte si byt fotografiami z dovoleniek a výletov. Spomienky na tie miesta vám budú dnes a denne pripomínať krásne spomienky.

Aj keď bývate sami, vyzdobte si sedaciu súpravu, či spálňu peknými dekoračnými vankúšikmi, prikrývkami, lampičkami. Do harmonicky zariadeného domova sa vám bude lepšie vracať.

Ak bývate sami, myslite na bezpečnosť, úplné minimum sú hlásiče požiaru a úniku plynu, trezor na cennosti, ak máte domácich miláčikov, investujte do kamery, budete ich môcť z práce aspoň po očku skontrolovať. Nekupujte si príliš veľa interiérových kvetov, ak chodíte často na pracovné cesty, nebudete musieť otravovať priateľov, aby vám ich chodili zalievať.

Článok Aj bývanie sami si môžete užiť bol publikovaný 21. listopadu 2023 v 07.00 v rubrike Dom. Autorom článku je Petra Havlíková. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...