Prečo pokryť svoju strechu falcovaným plechom?

Prečo pokryť svoju strechu falcovaným plechom?

Hľadáte vhodnú strešnú krytinu pre váš dom? Či už ide o novostavbu alebo o rekonštrukciu starej opotrebovanej strechy, falcovaný plech môže byť skvelým riešením aj pre vás. Všetko záleží od vášho výberu a toho, čo si zvolíte.

Střešní krytinaStřešní krytina

Ak chcete, aby sa vaša strecha vynímala medzi ostatnými a aby bol na ňu skutočne estetický pohľad, vyberte si niečo zaujímavé. Niečo, čo bude už na prvý pohľad odlišné od ostatných striech.

Aké sú výhody falcovanej krytiny

Falcovaná strešná krytina vám môže vyhovovať najmä vďaka niektorým jej vlastnostiam akými sú jej nízka hmotnosť, vysoká odolnosť voči prírodným podmienkam a jej bezúdržbovosť. Jednoducho si necháte falcovanú krytinu namontovať odborníkmi, a ďalšia údržba už nie je potrebná. V skutočnosti sú falcované plechy ľahko montovateľné, formovanie plechov prebieha priamo na stavbe. Príponky, ktoré sa použijú na spojenie plechov môžu byť pevné alebo posuvné, všetko je na vašej voľbe a nemusíte sa obávať ich pôsobeniu na streche, sú totiž skryté pod plechom, takže sú voľnému oku neviditeľné. Záruku na takúto strechu môžete získať až na tridsať rokov.

Kvalitná značka a spokojnosť zákazníka na prvom mieste

Ak si chcete vybrať skutočne kvalitný falcovaný plech, mali by ste skúsiť značku SCHLEBACH. Je vhodná pre strechy s trojstupňovým sklonom a s celoplošným dreveným debnením ako ideálnym podkladom. Zákazník by mal byť pánom svojich prianí, a preto je len na vás, z akého materiálu si zvolíte plech pre vašu strechu. Vyberať môžete z hliníkového, medeného či titánzinkového plechu. Dostupné na trhu sú aj pozinkované prírodné plechy či plechy s povrchovou úpravou polyester.

Vyskúšajte aj vy krytinu, ktorá vám bude vyhovovať a bude spĺňať všetky vaše požiadavky. Spoľahlivé vlastnosti a zaručená kvalita je znakom toho, čo bude kryť váš domov.

Článok Prečo pokryť svoju strechu falcovaným plechom? bol publikovaný 25. listopadu 2021 v 00.00 v rubrike Dom. Autorom článku je Petra Havlíková. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...