Nemaľujte, tapetujte! Aké výhody prinášajú tapety na stenu?

Nemaľujte, tapetujte! Aké výhody prinášajú tapety na stenu?

Chcete povýšiť vzhľad interiéru vášho obydlia na novú úroveň? Predtým, ako si objednáte maliara alebo kúpite vedierko s farbou, skúste zvážiť tapety na stenu. Tie totiž prinášajú mnoho zaujímavých výhod!

Tapety na stenu Atlanta, foto: interiere.skTapety na stenu Atlanta, foto: interiere.sk

Domov robia detaily. Ak sa v určitých priestoroch necítime dobre, nedokážeme ich nazvať domovom. Na to, aby sme docielili onú tradičnú domovskú atmosféru, je dôležité, aby sme si jednotlivé aspekty bývania prispôsobili vlastným predstavám. Jedným z najdôležitejších aspektov je práve farba stien. Tá sama o sebe dokáže zmeniť celý interiér na nepoznanie. Existuje mnoho štúdií a expertov, ktorí sa zaoberajú práve prispôsobovaním farby interiérov tak, aby dané priestory čo najlepšie vynikli a vzbudzovali skvelý dojem.

Tradičné maľovanie stien však prináša viacero nevýhod. Okrem toho, že sa jedná o „špinavú prácu“, častokrát nedosiahnete požadované výsledky. Tu sa k slovu dostávajú tapety, ktoré sa jednoducho aplikujú na stenu a môžete si ich prispôsobiť kompletne podľa svojich predstáv. A to nielen z hľadiska farby, ale aj rôznych pútavých vzorov.

Pre deti, aj do obývačky

Detské tapety na stenu Esprit Kids 3, foto: interiere.skDetské tapety na stenu Esprit Kids 3, foto: interiere.sk

Tapety sú skvelým riešením práve pri detských izbách. Deti totiž neraz na stenu kreslia, ryjú do nej rôznymi hračkami a môžu ju nenávratne poškodiť. Detské tapety nielenže skvele vyzerajú – môžete si vybrať tapety s rôznymi vzormi, ale aj obrázkami z ich obľúbených rozprávok, naviac ochránia stenu pred vonkajším poškodením. Stretnete sa s 3 typmi tapiet – papierovými, vliesovými a vinylovými, pričom posledné dva typy patria medzi najodolnejšie. Nie je to však len o detských izbách, tapetami môžete pokryť steny celého vášho bývania. Môžete sa vyhrať a skombinovať rôzne vzory, farby, prípadne dokonca aj fototapety tak, aby vytvorili dokonalý harmonický celok.

3D Fototapeta Čiernobiela abstrakcie, foto: interiere.sk3D Fototapeta Čiernobiela abstrakcie, foto: interiere.sk

Moderným hitom sú 3D tapety, ktoré vďaka svojmu 3D efektu dokážu opticky zväčšiť menšie priestory. Ak vás tapety do domácnosti zaujali a chcete sa o nich dozvedieť viac, odporúčame navštíviť web interie.sk, kde si svoje vytúžené tapety môžete jednoducho objednať. A vaše nové bývanie je na svete!

Článok Nemaľujte, tapetujte! Aké výhody prinášajú tapety na stenu? bol publikovaný 26. září 2019 v 20.15 v rubrike Byt. Autorom článku je Redakce. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...