Ako zabaviť dieťa na záhrade

Sponzorované odkazy:

Ako zabaviť dieťa na záhrade

Keď sa nám narodí dieťa, zistíme, že za pár týždňov je nutné sa mu začať venovať a baviť ho. Samozrejme, občas sa hrá samé, ale potrebuje mať aj našu spoločnosť a spoločná hra je mu veľmi prínosná aj príjemná.

Ak máte záhradu alebo terasu, v lete je veľmi obohacujúce pripraviť nielen väčším, ale aj maličkým deťom zábavu vonku. Vďaka vonkajšiemu vybaveniu pre deti sa budú ratolesti hrať nielen s vami, ale aj samy. Vybláznia sa, zašportujú si a nebudú stále sedieť pri tabletoch alebo vybíjať energiu vykonávaním niečoho, čo nie je fajn.

V lete je bazén doslova nutnosť

V mnohých podobách a veľkostiach môžete v obchodoch nájsť detské bazény . Tie najmenšie sa dajú umiestniť aj na balkón alebo terasu, čo víta množstvo tých, ktorí nemajú to šťastie a záhradu nevlastnia, alebo ju majú na chalupe. Pre najmenšie deti postačia maličké detské bazény, kde ide „len“ o to, aby sa dieťa zoznámilo s vodou vonku, aby sa osviežilo a mohlo si poriadne zašpliechať, nie ako vo vani, kde mu to možno nedovolíme. Pokiaľ chcete k plávaniu prinútiť väčšie deti, tie ocenia nadzemné bazény, ktoré sú cenovo dostupné a pritom priestranné.

Aby deti vybili energiu

Pokiaľ sa deti nemajú kde „vybiť“, ako je to často v zime, často vymýšľajú „lumpárne“, ktoré nevidíme radi. Navyše keď si dieťa zašportuje, má lepšiu náladu, je usmievavé, netrpí nadváhou, má kondíciu, dobre spí, má chuť do jedla, netrpí depresiami… Vyblázniť sa deťom pomôžu detské trampolíny . Pre najmenších môžete kúpiť napríklad nafukovací hrad na skákanie, pre tých väčších potom klasickú trampolínu s ochrannou sieťou a rebríkom.

Deťom robia radosť aj detské ihriská , ktoré môžu tvoriť rôzne typy náčinia. Napríklad detská hojdačka, šmykľavka a basketbalový kôš 3 v 1? Alebo futbalová bránka, basketbalový kôš …? Aj záhradný domček môže mať mnoho prvkov na hranie sa a športovanie.

Pozrite sa na ministerstvoh­racek.cz a vyberte svojim deťom to pravé vybavenie na záhradu.

Článok Ako zabaviť dieťa na záhrade bol publikovaný 13. června 2022 v 08.30 v rubrike Záhrada. Autorom článku je Petra Havlíková. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...