Viete, kde môžete kúpiť nielen psie búdy, ale aj domčeky pre mačky?

Viete, kde môžete kúpiť nielen psie búdy, ale aj domčeky pre mačky?

Je celkom bežné, že kupujeme našim psím miláčikom psie búdy. Môžeme ich kúpiť v mnohých veľkostiach, z rôznych materiálov, podľa veľkosti, ktorá sa väčšinou vzťahuje na veľkosť plemena psa, a potom sa na to viaže aj cena búdy. Možno ste sa už stretli aj s domčekmi pre mačky, ale možno ste sa s týmto praktickým vybavením pre mačky zatiaľ nestretli. Oboje môžete kúpiť na Pandomu.sk, ale poďme si ich najskôr podrobnejšie predstaviť.

Kvalitné drevené psie búdy

Ako sme už uviedli vyššie, psiu búdu musíme vyberať podľa toho, pre aké veľké plemeno je určená. Psie búdy z e-shopu Pandomu.sk môžete vyberať vo veľkostiach L – XXL. Pri každej jednotlivej búde môžete v popise tovaru nájsť jej odporúčanú veľkosť s ohľadom na plemeno psieho maznáčika.

Ide o veľmi kvalitné búdy, ktoré sú vyrobené z borovicového dreva. Voliť môžete ako z veľkostí, tak aj z mnohých vzhľadov a ladiť ju ako k vonkajšiemu priestoru pri dome, tak napríklad aj k farbe srsti psíka, alebo len tak podľa vášho vkusu.

Páčiť by sa vám mohla napr. drevená psia búda XL – z borovice, zateplená, so závesom. Aktuálne je v predaji so zľavou 18 % z pôvodnej ceny, takže ju kúpite za 189 EUR. Je vhodná napr. pre ovčiaka a podobne veľké plemená. Dopravu u nej získate zadarmo. Je zateplená 2 cm polystyrénom, takže váš pes nebude v zime trpieť mrazom. Vonkajší obklad je konštruovaný perom a drážkou, takže je odolný voči prievanu. Nechýbajú dvere uprostred so závesom, ktorý zaisťuje ochranu pred dažďom aj vetrom. Streche nechýba strešná krytina.

Dodáme vám ju v rozmontovanom stave, ale zložíte ju počas 10 min., a to aj keď nemáte doma steny na náradie plne obsypané náradím a patríte skôr k príležitostným majstrom. S búdou dostanete aj sadu skrutiek, manuál a 300 ml náteru na impregnáciu dreva. Búda nie je povrchovo upravená, preto ju treba natrieť touto impregnáciou.

Pre mačky aj kocúry

Aj mačky a kocúry si zaslúžia svoj vlastný drevený domček. Pandomu.sk ponúka domčeky pre mačky veľmi podobné, ako vyššie uvedené psie búdy. Aj tu je pre výrobu zvolený masív borovice, nechýba zateplenie domčeka, dokonca ani škrabadlo a záves na vstupných dverách. Možno ho použiť vonku aj vo vnútri a zmestia sa do neho aj 2 dospelé mačky. Teraz k domčeku navyše získate misku aj dopravu zadarmo a zaujímavú zľavu.

Pozrite sa na Pandomu.sk a vyberte si podľa svojho gusta.

Článok Viete, kde môžete kúpiť nielen psie búdy, ale aj domčeky pre mačky? bol publikovaný 7. července 2022 v 11.45 v rubrike Záhrada. Autorom článku je Petra Havlíková. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...