Budete tento rok mať silvestrovskú párty? Vieme, ako ju urobiť nezabudnuteľnú I. diel

Sponzorované odkazy:

Budete tento rok mať silvestrovskú párty? Vieme, ako ju urobiť nezabudnuteľnú I. diel

Zajtra máme síce ešte len Štedrý deň, ale ako iste viete, vianočné sviatky tak rýchlo utekajú, a čoskoro, budeme oslavovať koniec tohtoročného, pre väčšinu z nás veľmi náročného roka.

Rok 2023 bol plný prekvapivých udalostí, ako nás v republike, tak aj vo svete. O to viac si zaslúžime osláviť, že sme tento nie príliš jednoduchý rok v zdraví prežili. Ak ste zvyknutí oslavovať príchod nového roka s priateľmi a rodinou a tento rok usporiadanie silvestrovskej párty vyšlo na vás, potom iste premýšľate, ako takú párty urobiť výnimočnú, aby si ju všetci dosýta užili a dlho sa o nej rozprávalo. Náš článok vám s prípravou silvestrovskej párty poradí.

Predovšetkým bude dôležité po Vianociach doma upratať. Stohy baliacich papierov, nové oblečenie, hračky, knihy – to všetko by malo nájsť nové miesto, než k vám prídu hostia na oslavu. Prípravu Silvestrovskej oslavy vám tiež veľmi uľahčí, ak si upracete v chladničke, mrazničke a tiež v kuchyni, aby ste mali dostatok miesta na výrobu kanapiek, dezertov a očiek. Nezabudnite včas prejsť kuchyňu, aby ste mali dostatok tanierov, tanierikov, tácok a pohárov pre všetkých vašich hostí. Ak zistíte, že máte niektorého riadu nedostatok, zájdite ho kúpiť, alebo poproste pozvaných hostí, či by nemohli nejaké priniesť so sebou.

Ak budú u vás hostia aj prespávať, už teraz pripravte dostatok posteľnej bielizne, obliečok, diek a pod. Na Silvestra budete mať ako usporiadatelia naozaj veľa práce, tak si také drobnosti pripravte medzi sviatkami.

Aj trblietavú a veselú výzdobu si môžete pripraviť vopred, zase môžete o pomoc požiadať hostí, aby ste na všetky prípravy neboli sami. Nezabudnite, že na Silvestra sú povolené naozaj originálne, trblietavé dekorácie, konfety a pokojne aj obrie nápisy. Vôbec sa toho nebojte. Čím bláznivejšie dekorácie, tým lepšie.

Ako usporiadateľ večierka budete mať na starosti určite aj pyrotechniku, kúpte si teda dostatok pyrotechniky, prskaviek, aby boli vaši priatelia očarení polnočným ohňostrojom.

Pokračovanie článku TU .

Článok Budete tento rok mať silvestrovskú párty? Vieme, ako ju urobiť nezabudnuteľnú I. diel bol publikovaný 23. prosince 2023 v 07.00 v rubrike Doplnky. Autorom článku je Petra Havlíková. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...