Praktické materiály pre interiér - vyzerajú skvele a ľahko sa udržujú

Tagy:  byt, dom, bývanie, interiér, trendy, kov, mramor, drevo, koža

Sponzorované odkazy:

Praktické materiály pre interiér - vyzerajú skvele a ľahko sa udržujú

Možnosti, ako si zariadiť bývanie a vybaviť jednotlivé miestnosti je veľké množstvo a je úplne na vás, ktorou cestou sa vydáte. Voľba farieb a materiálov potom súvisí s vaším vkusom. Ak sa rozhodnete pre rustikálny nábytok, budete mať doma viac dreva a tmavších odtieňov. Tí, čo preferujú jednoduchý škandinávsky štýl, zasa siahnu po bielej farbe, originálnych doplnkoch a úložných priestoroch. Bývanie by malo byť vždy komfortné a štýlové, ale aj praktické. Aké materiály si pre domácnosť obstarať, aby ste ich ľahko udržiavali?

Kov

K praktickým materiálom do interiéru nesporne patrí kov a nábytok z neho vyrobený. Kovový nábytok sa za posledné roky stal absolútnym hitom, a to hneď z niekoľkých pádnych dôvodov. Jednak v miestnosti vyzerá dobre, je nadčasový, ladí k mnohých ďalších materiálom a farbám a treba podotknúť, že je ľahko umývateľný. K vyčisteniu kovového stola vám stačí jednoduchá prachovka. Kovový nábytok je tiež vhodnou alternatívou pre deti, pretože ho nemôžu tak ľahko zničiť pastelkami, alebo jedlom. Tento prekrásny kovový stolík zoženiete na e-shope nordstrom.com za super cenu 251 €.

Autor: nordstrom.comAutor: nordstrom.com

Mramor

Ďalším veľmi praktickým materiálom nielen do domácnosti, ale aj na záhradu, je mramor. Ten sa v interiéroch neobjavuje tak často, preto vás možno doteraz ani nenapadlo, si ho do miestností zaobstarať. Mramorové prvky sú luxusné, až exkluzívne a vydržia vám desiatky rokov. Takýto mramorový konferenčný stolík je originalita sama o sebe, skvele sa hodí do moderného futuristického bývania a navyše nehrozí, že ho poškodia deti, alebo domáce zvieratá. Tento skvostný stolík z kovu a mramoru nájdete na e-shope barneys.com za 1232 €.

Autor: barneys.comAutor: barneys.com

Koža

Možno ste žili v domnienke, že koža nie je do domácnosti moc praktická, ba naopak sa hodí do mladistvého bytu, kde nebývajú príliš často a ktorá slúži skôr ako ozdoba. Opak je ale pravdou a kožené prvky sa v domácnostiach objavujú čoraz častejšie. Opracovaná a hladká koža je nielen ľahko umývateľná, ale v prípade dostatočnej kvality nepopraská a vydrží desiatky rokov. Kožená sedačka tak bude stále vyzerať skvele a investícia do jej kúpy sa oplatí. Kožené sedačky tej najvyššej kvality zoženiete napríklad na e-shope lanecrawford.com.

Autor: lanecrawford.comAutor: lanecrawford.com

Lesklé drevo

Kvalitným a praktickým bytovým materiálom je samozrejme tiež drevo, ale v tomto prípade vyberajte uvážene. Vyhnite sa ratanu a drevu surovému, ktoré sa veľmi ťažko umýva. Naopak lesklé drevo je skvelou voľbou pre jedáleň, alebo konferenčný stolík. Stoličky k stolu nájdete napríklad na e-shope lanecrawford.com už za super cenu 68 € za kus.

Autor: lanecrawford.comAutor: lanecrawford.com

Článok Praktické materiály pre interiér - vyzerajú skvele a ľahko sa udržujú bol publikovaný 24. září 2017 v 14.00 v rubrike Nábytok. Autorom článku je Veronika Sýkorová. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...