Taštičkový matrac stojí za vyskúšanie

Tagy:  matrace, výber matraca, kvalitné matrace, taštičkový matrac

Sponzorované odkazy:

Taštičkový matrac stojí za vyskúšanie

Všetci sa zhodneme na tom, že matrac v posteli je najdôležitejší prvok spálne pre kvalitný spánok. V priemere strávime jednu tretinu svojho života práve spánkom a matrac je to, čo rozhoduje o tom, či je zobudíme oddýchnutí a svieži. Pri výbere matraca by sme teda mali byť veľmi dôkladní a pri rozhodovaní brať do úvahy nielen tuhosť matraca a svoju výšku s váhou, ale takisto aj samotné zloženie matraca.

Zloženie matraca

O pohodlí a komforte rozhoduje zloženie matraca, a to veľmi významne. Najprv sa zamerajte na vrstvy v matraci, ktoré by mali byť z prírodných antialergických materiálov, či sú dostatočne tuhé a pevné, aby udržali telesnú váhu nielen na začiatku používania, ale aj po rokoch. Teraz prichádza na rad jadro matraca. Ide o najdôležitejšiu časť, ktorá rozhoduje o dostatočnom prevetraní, dlhodobom vzdorovaní tlaku a prispôsobenie sa telu. Pri výbere sa so svojimi otázkami nebojte obrátiť na vyškoleného odborníka v predajni.

Najvyššiu kvalitu zabezpečí taštičkové jadro

Matrac ANDREA – taštičkové pružinyMatrac ANDREA – taštičkové pružiny
výška matracavýška matraca
Detail matraceDetail matrace
zóny matracazóny matraca
Detail pružinyDetail pružiny

Autor: Zdravázáda.cz

Matrac s taštičkovým jadrom sa už dlhšiu dobu teší veľkej obľúbenosti v západnej Európe. Jedná sa o malé pružinky zabalené do taštičiek. S nimi matrac lepšie dýcha, takže napomáha odvádzať vlhkosť zo svojho povrchu a zaisťuje suchú a teplú klímu po dobu spánku, navyše sa vďaka tomu hodí aj do vlhšieho prostredia. So svojím odpružením, keď každá taštička s pružinkami reaguje nezávisle na vyvíjaný tlak získava efekt vodnej postele počas otáčania sa v dobe spánku. Ďalej má tiež veľmi dobrú bodovú elasticitu, vynikajúce ortopedické vlastnosti a poskytuje perfektnú oporu chrbtice.

Je jasné, že za všetky tieto výhody je nutné si priplatiť, ale ten nezabudnuteľný zážitok kvalitného spánku za to stojí.

Kvalita so zárukou

Najmodernejšia technológia umožňuje dať výrobcovi záruku až 20 rokov na materiál a preležaniny, čo sú najdôležitejšou vlastnosťou matraca. Obavy z pretlačených pružín, na ktoré sme boli zvyknutí u starých matracov, sú úplne zbytočné, pretože pri taštičkových matracoch sú absolútne nemožné. V testoch totiž získali taštičkové matrace vysoké hodnotenie a obľúbili si ich aj najnáročnejší klienti, vrátane Princeznej na hrášku 😊

Článok Taštičkový matrac stojí za vyskúšanie bol publikovaný 4. ledna 2018 v 12.45 v rubrike Doplnky. Autorom článku je Karolína Arnoštová. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...