Montáž kuchýň Ikea od Prometod - prenechajte montáž vašej kuchyne profesionálom

Sponzorované odkazy:

Montáž kuchýň Ikea od Prometod - prenechajte montáž vašej kuchyne profesionálom

Krásna kuchyňa je perlou domácnosti obzvlášť, keď je správne namontovaná a všetko funguje tak, ako má. Zverte nám montáž svojej novej kuchyne IKEA a kochajte sa perfektným výsledkom.

Zverte montáž kuchyne do rúk odborníkovZverte montáž kuchyne do rúk odborníkov

5 krokov k dokonalej kuchyni IKEA

Plánujete vybrať si kuchyňu v IKEA? Máme pre vás jednoduchý postup, s ktorým budú plánovanie a následná montáž kuchyne IKEA ľahké.

1) Nechajte sa inšpirovať

Navštívte obchodný dom , alebo sa pozrite na internetové stránky IKEA , kde nájdete množstvo inšpiratívnych návrhov a nápadov. Pomôže vám to urobiť si predstavu o tom, ako by mohla vaša nová kuchyňa vyzerať.

2) Začnite s plánovaním kuchyne

Vo chvíli, kedy máte jasno, ako by mala kuchyňa vyzerať, odporúčame zamerať si priestor, kde bude kuchyňa umiestnená. Nakreslite si plánik a s ním navštívte oddelenie kuchýň v obchodnom dome IKEA. Kuchyňu si môžete tiež sami naplánovať v praktickom plánovači kuchýň, ktorý je k dispozícii na webe IKEA, a podľa tohto prvotného plánu potom len v oddelení kuchýň doladíte drobnosti.

3) Nevynechajte zameranie kuchyne

Keď máte hotový konečný plán kuchyne s rozmermi, je vhodné si objednať kontrolné zameranie kuchyne. Zameriavací technik IKEA skontroluje, či sa kuchyňa vojde do pripraveného priestoru, či máte dobre pripravené rozvody vody, elektriny, alebo plynu a pomôže vám s konkretizáciou technických otázok. Služba zamerania kuchyne IKEA technikom je pre zákazníkov IKEA zdarma, cena zamerania sa následne odpočíta od konečnej ceny kuchyne. Určite tento krok nevynechajte. Mohlo by sa stať, že vám potom kuchyňa nebude namontovaná v termíne.

Kuchyňu najskôr poriadne zmerajteKuchyňu najskôr poriadne zmerajte

4) Montáž kuchyne IKEA – objednajte si termín

Po zameraní a uhradení finančnej čiastky za vybranú kuchyňu sa môžete pripraviť na samotnú montáž kuchyne. Termín montáže objednávajte vo chvíli, keď poznáte dátum dodania kuchyne, alebo keď už ju máte doma. Dopravu kuchyne si možno dojednať priamo v IKEA, alebo si môžete odvoz zaistiť podľa vlastných potrieb.

Dobre vybraná kuchyňa vám bude slúžiť mnoho rokovDobre vybraná kuchyňa vám bude slúžiť mnoho rokov

5) Posledné drobnosti pred montážou kuchyne IKEA

Máte naplánované, zamerané, stavebne pripravené, kuchyňa je doma. Dobre si skontrolujte, či vám boli dodané všetky diely podľa nákupného zoznamu, aby sa mohla kuchyňa v termíne kompletne namontovať a nezistili ste, že vám niečo chýba. Tesne pred samotnou montážou pripravte priestor tak, aby sa v ňom dalo manipulovať s často rozmernými súčasťami kuchyne a aby sa mohla kuchyňa bezproblémovo namontovať.

Služby Prometod zahŕňajú:

  • Poradíme vám s výberom vhodných materiálov a s usporiadaním.
  • Zabezpečíme vám aj komplexnú realizáciu rozvodov, stavebných úprav a zapojenie všetkých spotrebičov.
  • Doprava novej kuchyne IKEA až k vám domov po predchádzajúcej dohode.
  • Montáž je rýchla, cenovo dostupná a so zárukou na celú montáž (cenník montáže kuchýň IKEA nájdete na našich webových stránkach tu ).
  • Upravíme vašu novú kuchyňu na mieru.
  • Zaistíme obklady kuchynskej linky.

Článok Montáž kuchýň Ikea od Prometod - prenechajte montáž vašej kuchyne profesionálom bol publikovaný 12. prosince 2020 v 08.00 v rubrike PR články. Autorom článku je Petra Havlíková. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...