Aj detské izby sa riadia dizajnovými trendmi!

Sponzorované odkazy:

Aj detské izby sa riadia dizajnovými trendmi!

Už vás aj vaše deti nudí ich izbička? Prinášam vám pár jednoduchých spôsobov, ako z okukanej izbičky urobiť znovu zábavné miesto.

Všetci vieme, že keď deti vyrastú, nemusia sa cítiť dobre v bledo modrej, či ružovej izbičke, z ktorej mali radosť, keď boli malé. Poďte si vyhrnúť rukávy, nech sa vaše deti opäť cítia v izbičke skvele.

Farba na tabuľu

Chcete izbičku len oživiť? Natrite kúsok steny tabuľovou farbou. Niektoré farby na tabuli sú zároveň aj magnetické a tak vaše dieťa získa skvelú praktickú aj zábavnú pomôcku, k učeniu, zapisovaniu poznámok aj k maľovaniu obrázkov.

Obrazy

Fotorámčeky sú drahé. A pre deti nudné. Ak chcete deťom izbičku ozdobiť fotografiami, urobte im fotorámčeky z ozdobnej washi pásky, ktorá je lacná a má skvelú vlastnosť – až bude vaše deti nudiť jej dekor, ľahko ju zo steny zložíte a vymeníte za novú. Vystavte si spomienky a kamarátov. Spoločne s deťmi vyberte fotografie, na ktorých sú so svojimi kamarátmi. Radi cestujete? Urobte si spolu koláž fotografií z miest, ktoré ste spolu navštívili.

Závesy a záclony

Záclony a závesy vedia behom chvíľky zmeniť vzhľad celej izby. Ak nemáte dostatok finančných prostriedkov, závesy ozdobte, pom-pomy, či dekoratívnymi LED svetielkami na batérie.

Svetlá a svetielka

LED svetielka dodajú detskej izbe nový punc, bez nutnosti znovu vymaľovať, či kupovať nový nábytok. Dodajú viac svetla, farieb a najmä slečny v puberte ocenia ich schopnosť vniesť do izby kus romantiky.

Zbavte sa neporiadku

Dobrým spôsobom, ako osviežiť detskú izbu, je upratovanie a to nebude nikdy dokonalé, kým nevymyslíte chytré skladovanie hračiek. Úložné priestory na stene sú užitočným spôsobom, ako udržať podlahy bez neporiadku a súčasne pridať dekorácie na steny.

Ozdoby na steny

Nechajte obyvateľov izbičky, aby sa kreatívne vybláznili a navrhnite im, nech si nejaké dekorácie do svojho kráľovstva vytvoria sami. Budú sa vo svojej izbe cítiť príjemnejšie, keď bude zariadená podľa ich vkusu.

Zdroj fotografií: Pinterest

Článok Aj detské izby sa riadia dizajnovými trendmi! bol publikovaný 26. ledna 2021 v 07.45 v rubrike Dom. Autorom článku je Petra Havlíková. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...