Chcete zmeniť vzhľad vašich stien a nechce sa vám do maľovania? Skúste samolepky na stenu

Sponzorované odkazy:

Chcete zmeniť vzhľad vašich stien a nechce sa vám do maľovania? Skúste samolepky na stenu

V poslednom roku sme strávili veľa času doma. Mnoho z nás sa pustilo do rekonštrukcií, natierania, maľovania, sťahovania nábytku. Pripadá vám však, že vášmu bytu chýba šmrnc a nechce sa vám sťahovať komplet celú obývaciu izbu, aby ste si mohli vymaľovať? Máme pre vás jednoduché a časovo nenáročné riešenie – samolepky na stenu.

Samolepky na stenu mali svoj vrcholný boom pred desiatimi rokmi, potom nadšenie, ktoré ich uvedenie na trh sprevádzalo, trochu opadlo. Teraz sa však opäť vracajú do módy. Nie však v podobe gýčovitých nápisov ako je HOME, LOVE, FAMILY, ale zaujímavých dekoratívnych obrazcov.

Vyberajte starostlivo

Skôr, než si zaobstaráte samolepku na stenu, starostlivo si vyberte výrobcu. Niektoré samolepky sú nekvalitné, nesprávne prerezané a pri lepení sa trhajú. Nie je dobrý nápad ich kupovať na Aliexpressue, pretože tie sú poväčšine veľmi nekvalitné. Síce ušetríte nejaké peniaze, ale ich nalepenie vás bude stáť veľa času a nervov navyše.

Dvakrát meraj…

Toto príslovie platí u samolepiek určite. Pred nákupom samolepky si zistite, aký veľký je výsledný ornament, starostlivo premerajte stenu, či priestor, kam chcete samolepku nalepiť. Väčšina predajcov už rozbalené samolepky neprijme späť.

Pred nalepením samolepky na stenu

Priestor, na ktorý budete lepiť samolepku, musí byť čistý, bez mastnoty, či iných fľakov. Čistá stena vám zaručí dokonalý výsledok. Prečítajte si návod, ako samolepku nalepiť. Pri jej lepení sa neponáhľajte, aby sa vám nevytvorili nevzhľadné bubliny. Pokojne si kriedou, ktorá ide zotrieť, namaľujte pomocné čiary na stenu, aby sa vám podarilo samolepku nalepiť na prvýkrát. Druhýkrát už lepiť nebude. Pri lepení postupujte pomaly a s rozvahou.

Máte tip na to, kde sa predávajú zaujímavé dekoratívne samolepky na stenu?

Článok Chcete zmeniť vzhľad vašich stien a nechce sa vám do maľovania? Skúste samolepky na stenu bol publikovaný 17. srpna 2021 v 09.00 v rubrike Doplnky. Autorom článku je Petra Havlíková. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...