Chcete sa aj na jeseň na záhrade zahriať? Kúpte si záhradný krb

Sponzorované odkazy:

Chcete sa aj na jeseň na záhrade zahriať? Kúpte si záhradný krb

Klasickou grilovacou sezónou je samozrejme leto. Grilovanie, pohoda, dobré mäso, víno, priatelia. Máte už pripravenú záhradu na zimu, ale ešte sa nechcete vzdávať posedenia na záhrade? Kúpte si záhradný krb.

Teraz možno zohnať záhradné krby v obchodoch pre domácich majstrov oveľa lacnejšie, ako na jar a v lete. Budete mať na výstavbu nového krbu dostatok času – a ako bonus navyše, až sa na jar u vás objaví prvá návšteva, budete pripravení! Pred kúpou krbu si rozmyslite, čím v ňom chcete kúriť. Klasickým drevom? Drevenými briketami? Chcete obyčajný krb, alebo taký, kde sa dá grilovať a údiť mäso a klobásky? Vyberte si krb s odkladacím priestorom, ak sa v ňom chystáte pripravovať jedlo. Bude sa vám hodiť. Tiež je vhodný krb, na ktorom možno ľahko skladovať drevo, či brikety. Uľahčí vám to upratovanie a krb bude vyzerať stále uprataný. Ak si zaobstaráte krb v špeciálnej predajni, veľmi často dostanete aj zľavu na grilovacie náradie.

Murované záhradné krby

Murovaný kozub má veľa výhod, jedinou jeho nevýhodou je, že ho nemôžeme ľahko preložiť na iné miesto, keď sa nám na tom pôvodnom už nepáči. V obchode sa dajú zaobstarať betónové zostavy krbu, ktorý si doma sami umiestnime na požadované miesto. Takýto krb si bez problému môžeme presťahovať. Ak sa však pustíme do výstavby krbu podľa návodu na internete, bude navždy umiestnený tam, kde ho postavíme. Záhradné krby sa hodia nielen na záhradu, ale môžeme ich postaviť aj pod pergolou, myslite však na bezpečnosť, aby nedošlo k zbytočnému požiaru. Kupované krby spĺňajú protipožiarne opatrenia, spaľovacia komora odoláva žiaru a nedochádza k šíreniu nebezpečných splodín do okolia.

Záhradné krby vytvoria tú správnu atmosféru na vašej záhrade

Kto by nemiloval grilovanie? Pozvete priateľov, posedíte na záhrade, spoločne si ugrilujete šťavnaté steaky. Krby a grily pomáhajú stmeľovať priateľstvo, vytvárajú neprekonateľnú hrejivú atmosféru a do našej záhrady prinesú čaro romantiky. Aj len vo dvojici je pohár vína pri krbe obrovskou relaxáciou. Vďaka tomu, že sme boli viac odkázaní na pobyt na záhradách, namiesto cestovania, tento rok stúpol dopyt po záhradných griloch a krboch o tridsať percent. A čudujete sa? My nie, pretože kto by odolal voňavému vlastnoručne pripravenému steaku v kútiku plnom kvetov!

Článok Chcete sa aj na jeseň na záhrade zahriať? Kúpte si záhradný krb bol publikovaný 2. října 2021 v 09.00 v rubrike Záhrada. Autorom článku je Petra Havlíková. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...