Prečo si zamilovať utierky z mikrovlákna?

Sponzorované odkazy:

Prečo si zamilovať utierky z mikrovlákna?

Vďaka tomu, že sa všetci tak trochu snažíme pomôcť prírode a väčšina z nás sa snaží chrániť prírodu, v našich domácnostiach sa objavujú nanohubky a utierky z mikrovlákna, pretože pri ich používaní nemusíme plytvať saponátmi plných chemikálií.

Utierky z mikrovlákna má v domácnosti snáď úplne každý. Ich výhodou je, že sa môžu vyprať (bez použitia aviváže) a používať znova a znova. Uľahčia nám akékoľvek upratovanie a zrkadlo nevyleští nič tak dokonale a jednoducho ako ona zázračná utierka z mikrovlákna.

Utierky z mikrovlákna nemusíte používať iba na upratovanie. Ak máte vlnité a kučeravé vlasy, uterák z mikrovlákna vám ich pomôže vysušiť bez zbytočného zvlnenia. Z novej utierky z mikrovlákna si môžete vyrobiť pomocníka na údržbu vašej pleti. Ak nechcete plytvať jednorazovými tampónmi, bude handrička z mikrovlákna skvelou alternatívou. Po každom použití ho jednoducho vyperiete.

Ak si polejete v aute, či na sedačke čalúnenie, pomocou handričky z mikrovlákna namočenej vo vode škvrnu ľahko odstránite. V aute budú vhodné utierky z mikrovlákna na bežné upratovanie, ale aj na otravné zahmlené čelné sklo.

Stáva sa vám, že po zotretí plávajúcej podlahy vám na nej zostávajú šmuhy? Na to máme skvelý tip. Ihneď po zotretí vytrite handrou z mikrovlákna prebytočnú vlhkosť a vaša podlaha bude plná lesku.

Článok Prečo si zamilovať utierky z mikrovlákna? bol publikovaný 29. ledna 2022 v 09.00 v rubrike Dom. Autorom článku je Petra Havlíková. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...