Ako osviežiť svoj príbytok bez toho, aby ste investovali do nového nábytku?

Sponzorované odkazy:

Ako osviežiť svoj príbytok bez toho, aby ste investovali do nového nábytku?

Väčšinu času teraz trávime doma a vás napadlo to doma trochu prerobiť, pretože vám existujúce vybavenie príde opozerané? Prinášame vám pár tipov na to, ako to urobiť bez toho, aby ste museli investovať horibilné sumy do nákupu nového nábytku a dekorácií.

Aj vy môžete mať doma upratanéAj vy môžete mať doma upratané

Nezvyklé použitie

Hľadáte stále po byte kľúče? Iste máte v kuchynskej linke nejakú ozdobnú misku, ktorú nepoužívate, a akurát zaberá miesto. Môžete ju využiť aj inak. Čo tak ju umiestniť do predsiene a zakaždým, keď prídete domov, do nej položíte peňaženku, kľúče a dôležité doklady? Uvoľní sa vám miesto v kuchyni a ušetríte si čas pri hľadaní týchto predmetov.

Dekoratívne prikrývky dodajú atmosféruDekoratívne prikrývky dodajú atmosféru

Kúzla pomocou textílií

Prejdite skrine, vytiahnite obrus, ktorý ste už dlho nepoužili a vymeňte ho za ten existujúci. Je na čase vytiahnuť aj neopozerané obliečky na vankúše. Textílie dokážu zmeniť vzhľad celej miestnosti. Či už sa jedná o plédy, obrusy a obliečky na vankúše, či záclony a závesy.

Nové dekorácie

Príde vám vaša obývacia izba opozeraná? Choďte von na prechádzku, prineste si prírodniny, ktoré vám cestou padnú do oka. Nájdite si prázdnu vázu, do ktorej môžete naaranžovať vetvičky, alebo si urobte dekoráciu na nevyužívanú tácku. Na ňu položíte vetvičky, šišky, čokoľvek si donesiete, doplníte sviečkami a nová dekorácia je na svete.

Fotografie

Obydlie môžu spestriť aj fotografie. Iste ich máte od Vianoc veľa, a tak si ich dajte do ozdobných rámčekov a na niektorej z prázdnych stien si vytvorte rodinnú galériu. Aj bez zložitého maľovania a upratovania po ňom tak zmeníte vzhľad celej steny.

Nebojte sa rozostavať nábytokNebojte sa rozostavať nábytok

Usporiadajte nábytok

Skúste presťahovať niektoré kúsky nábytku, uvidíte, že keď niektoré kreslá odsuniete od steny a dáte ich viac do priestoru, získa vaša obývacia izba nevšedný vzhľad.

Nové poličky

Prirobiť poličku zvládne naozaj každý. Obyčajná polička, na ktorú umiestnite fotografie a drobnú dekoráciu, bude vyzerať naozaj dobre v akomkoľvek interiéri.

Článok Ako osviežiť svoj príbytok bez toho, aby ste investovali do nového nábytku? bol publikovaný 26. února 2022 v 09.00 v rubrike Dom. Autorom článku je Petra Havlíková. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...