Interiér oživí bytové doplnky

Tagy:  bytové doplnky, dizajnové dekorácie, trendy v bývaní

Sponzorované odkazy:

Interiér oživí bytové doplnky

Dekorácie a doplnky by nemali chýbať v žiadnom byte, bez nich je atmosféra miestnosti neúplná, ako by sa tam ani nebývalo. Aké dekorácie si zaobstarať a ktoré vymeniť, aby bol interiér modernejší, vám poradíme v tomto článku.

Bytové doplnky by mali ladiť so štýlom a zariadením interiéru, a to ako s materiálom, tak aj s farbou. V bytoch v modernom štýle sa dá veľmi experimentovať s kontrastnými farbami a materiálom z plastu, alebo kovu.

Ako prebudiť miestnosť k životu

bytové doplnkybytové doplnky

Autor: salmanzhang

Miestnosť sa dá oživiť obrazmi, fotkami, kobercom, lampou, sochami, kvetinami, alebo dekoračnými vankúšmi. Nechcete meniť nábytok v celej miestnosti, ale ten čo máte je už nudný a okukaný? Kúpte si samolepiacu tapetu a zrenovujte ho. Za pár eur máte hneď nový nábytok. Starý gauč oživí zaujímavá prikrývka a stenu za ním polepte dekoračnými samolepkami, napríklad zrkadlovými. Holé okná zastrite dizajnovými záclonami, alebo ich olemujte dekoračnými závesmi.

Módne trendy

Bytovému dizajnu vládnu zelené odtiene, a to nielen na stenách, ale aj na nábytku, alebo menšom vybavení a doplnkoch. Zelená farba je svieža a prepája nás s prírodou.

Vintage doplnkyVintage doplnky

Autor: 1ow1ightr

V kurze sú vintage aj retro doplnky, ktoré v sebe nesú osobitý príbeh a dajú sa kombinovať s moderným dizajnom. Punc dávnej doby vdýchne priestoru pohodlie domova a dá celkovému vzhľadu ten pravý šmrnc. Vybrať si môžete zásuvky a vypínače v rôznych štýloch a z akéhokoľvek materiálu, napríklad sklenené, drevené, alebo kovové. Vyskúšajte, aký vypínač pristane vášmu interiéru v online konfigurátore .

Posteľ už nie je len miesto na oddych, ale stáva sa z nej výrazný doplnok spálne. Okrem pohodlia hrá dôležitú úlohu aj dizajn a elegancia. V centre záujmu sú teraz veľké postele so zdobeným predným a zadným čelom, mnohokrát aj s nebesami.

Módne trendy v bývaní sa veľmi rýchlo menia a nie je možné každú sezónu premaľovať izbu inou farbou, alebo vymeniť všetok nábytok a doplnky. Dôležité je vybrať si farby a dekorácie, z ktorých budete mať príjemný pocit, aby sa vám dobre a spokojne bývalo.

Článok Interiér oživí bytové doplnky bol publikovaný 16. listopadu 2017 v 08.00 v rubrike Doplnky. Autorom článku je Karolína Arnoštová. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...