Záhrada alebo čo by v nej v lete nemalo chýbať

Tagy:  záhrada, bazén, sprcha, nábytok, doplnky, fontána

Sponzorované odkazy:

Záhrada alebo čo by v nej v lete nemalo chýbať

Ak patríte k tým šťastným jedincom, ktorí majú svoju vlastnú záhradu, alebo aspoň chatku s menším pozemkom, potom si môžete gratulovať a tiež sa tešiť z možnosti tráviť svoj voľný čas vonku, aby ste nemuseli podnikať cielené výlety do neznáma. Rovnako tak, ako je potrebné sa venovať interiéru a náležite o jeho krásu sa starať, nezaobíde sa bez istej pozornosti ani záhrada. Jednak je potrebné sa pravidelne zbavovať buriny a kosiť trávnik, ale môžete sa aj realizovať do doplnkov a nábytku. Čo by teda na vašej záhrade, obzvlášť v letných mesiacoch, nemalo chýbať?

Keď nie je priestor pre bazén

Radiť vám, že je v letných mesiacoch viac než žiadúce mať vlastný bazén, je najskôr zbytočné. Pokiaľ na neho nemáte prostriedky, alebo priestor, potom je tu ešte niekoľko ďalších možností, ako si poradiť. Okrem nepríliš vkusného detského bazénika s nafukovacím lemom a nelichotivou farbou je dobrou voľbou napríklad zabudovaná sprcha. V nerezovej farbe dlho vydrží a na záhrade navyše vyzerá naozaj dobre, čo je podstatné.

Autor: improvementscatalog.comAutor: improvementscatalog.com

Pohodlne sa usaďte

Úplnou nevyhnutnosťou na každej záhrade by malo byť samozrejme posedenie. Nezáleží na tom, do akej miery máte radi kvety na záhonoch a či pre vás záhrada plní skôr praktickú funkciu. Vždy je dobré, mať sa kde posadiť a čím pohodlnejšie, tým lepšie. Zabudnite preto na nekomfortný plastový nábytok a zamerajte sa na prírodné materiály a čalúnenie. Hitom posledných rokov je napríklad ratan, ktorý vydrží veľa rokov a navyše na záhrade vyzerá skvele. Vplyvom vonkajšieho počasia odolá aj sedacia súprava pre exteriér, ktorá je vyrobená zo špeciálnych odolných tkanín. Dobrou voľbou je tiež mramorový nábytok, za ktorý si síce trochu priplatíte, ale za to vám poslúži po mnoho rokov.

Zmysel pre detail

Ako si svoju záhradu zariadite, je úplne na vašej fantázii a vkuse. Nie je potrebné každú plochu funkčne zaplniť, alebo za každú cenu na záhradu inštalovať sošky a ďalšie nevyhnutnosti, avšak jemné detaily a netradičné doplnky robia záhradu originálnou. Poobzerajte sa napríklad po štýlových fontánach, ktoré pozemok osviežia a vytvoria vám dokonalú oázu pokoja a pohody. Záhradné fontány nájdete napríklad na e-shope coogles.com alebo Nordstrom.com

Autor: neimanmarcus.comAutor: neimanmarcus.com

Článok Záhrada alebo čo by v nej v lete nemalo chýbať bol publikovaný 7. srpna 2017 v 00.00 v rubrike Záhrada. Autorom článku je Veronika Sýkorová. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...