4 luxusné novinky pre vaše bývanie

Tagy:  interiér, bývanie, byt, dom, vybavenie, trendy, leto, september

Sponzorované odkazy:

4 luxusné novinky pre vaše bývanie

Pre dopĺňanie nových kúskov do interiéru je vhodný čas prakticky kedykoľvek a ak máte pocit, že by vaša obývacia izba, spálňa alebo napríklad predsieň zniesli trochu sviežosti a niečoho nového, potom sa pozrite, aké kúsky sú koncom leta v kurze.

V žiadnom byte alebo dome by rozhodne nemali chýbať nástenné hodiny. Nielen preto, že sa jedná o veľmi praktický doplnok, vďaka nemu stále viete, aký je čas, nástenné hodiny dokonale doplnia inak strohú stenu a môžu sa stať výrazným prvkom miestnosti. Napríklad tieto jednoduché hodiny s mosadzným okrajom sú zásahom do čierneho pre moderné bývanie. Ich cena je na e-shope coggles.com 262 €.

Autor: coggles.comAutor: coggles.com

Moderným trendom posledných rokov sú okrem iného výrazné aj netradičné nápisy a popri tom tiež typické motta alebo heslá. Jednoducho, obrázky vystriedali písmená a celé vety. Pozrite sa na e-shop nordstrom.com, kde nájdete nespočetné množstvo štýlových doplnkov do celého bytu alebo domu.

Autor: nordstrom.comAutor: nordstrom.com

Či už doma máte svoju vlastnú kanceláriu alebo napríklad len kútik so stolom a písacími potrebami, nemali by ste práve na tento kútik zabúdať. V inak usporiadanom a štýlovom byte totiž potom nedbalo pohodené prepisovačky a papieriky môžu pôsobiť chaoticky a veľmi nepekne. Kúpte si preto luxusné poradovníky a praktické držiaky na písacie potreby, a to ideálne na e-shope nordstrom.com už od 19 €.

Autor: nordstrom.comAutor: nordstrom.com

V jednoduchosti je krása, čo nemožno poprieť a keď si nepotrpíte na príliš okázalý nábytok, potom si zaobstarajte jednoduché kúsky, ktoré budú v kurze aj o niekoľko ďalších rokov. Napríklad toto jemné belostné kreslo sa skvelo hodí do interiéru so škandinávskym štýlom, kde vládnu svetlé farby a drevo.

Autor: neimanmarcus.comAutor: neimanmarcus.com

Článok 4 luxusné novinky pre vaše bývanie bol publikovaný 11. září 2017 v 00.00 v rubrike Nábytok. Autorom článku je Veronika Sýkorová. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...