Spríjemnite si chvíle v záhrade vynikajúcou kávou!

Spríjemnite si chvíle v záhrade vynikajúcou kávou!

Ak milujete kávu, určite uznáte, že nie je nič príjemnejšie, ako posedenie so svojou rodinou alebo známymi na terase či v záhrade, so šálkou kvalitnej kávy. Kde však skutočne kvalitnú kávu zohnať?

Spríjemnite si letné dni výnimočnou kávouSpríjemnite si letné dni výnimočnou kávou

Nie je káva ako káva. Kým mnohí z nás sú zvyknutí na klasickú kúpnu kávu zo supermarketov, tí, ktorí raz vyskúšali skutočne kvalitnú kávu, by sa už ku káve zo supermarketu nevrátili. Totižto, lacnejšie kávové zmesi nikdy nedosiahnu chuť, akú dokáže ponúknuť kvalitná prémiová káva. Stačí si len porovnať chuť kávy z kvalitnej kaviarne s kávou, ktorú si robíte doma. Rozdiel nie je len v spôsobe prípravy kávy, ale najmä v jej samotnej kvalite. Bežné značky káv využívajú na výrobu svojich produktov lacnejšie kávové zrná, ktoré nedosahujú tak výraznú chuť, ako drahšie prémiové zrná.

Vedeli ste pritom, že skutočne kvalitná káva môže byť vyrobená aj na Slovensku? Výberová káva od Ebenica coffee patrí medzi top 10 najlepších espresso káv v celej Európe! Práve pri takejto výberovej káve skutočne pocítite, čo to znamená piť výnimočnú kávu. Ak sa chystáte kúpiť výnimočnú kávu, ktorú si budete môcť vychutnať s priateľmi, výberová káva Ebenica bude skvelou voľbou!

Výnimočná káva vyžaduje výnimočný hrnček!

Keď už máte výberovú kávu, nenalejete ju predsa len do nejakého obyčajného starého hrnčeka, ktorý vám doma stojí už 10 rokov. Ak chcete skutočne výnimočný a originálny hrnček na kávu, veľmi dobrým nápadom môže byť termotransferový potlač na hrnčeky. Za dostupnú cenu si môžete zakúpiť svoj vlastný termolis na hrnčeky, ktorý na šálky rôznych rozmerov potlačí grafiku, ktorú si sami navrhnete. Môže to byť obrázok, potlač, alebo ich kombinácia. Voľba je len na vás!

Tak neváhajte a spríjemnite si letné dni výnimočnou kávou v originálnej šálke aj vy. Káva je predsa o príjemných pocitoch!

Článok Spríjemnite si chvíle v záhrade vynikajúcou kávou! bol publikovaný 13. srpna 2020 v 00.00 v rubrike PR články. Autorom článku je Petra Havlíková. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...