Viete, na čo použiť valček na chlpy?

Sponzorované odkazy:

Viete, na čo použiť valček na chlpy?

Ak máte chlpatého domáceho maznáčika, je valček na odchlpenie oblečenia vašim každodenným spoločníkom. Vedeli ste, že tento obyčajný valček má viacero spôsobov použitia?

Čo majú spoločné chlpy, omrvinky a prach? Sú to malé častice, ktoré sa nedajú poriadne pozametať a pozbierať. A práve s nimi vám valček na chlpy pomôže. Nemusíte sa s valčekom obmedzovať na oblečenie, pokojne s ním môžete poupratovať aj v šuplíkoch, ktoré nejdú vybrať a povysávať. Valček na seba nabalí omrvinky a drobnú špinu a máte upratané!

Tienidlá lámp je niekedy veľmi ťažké odmontovať a ich údržba je náročná, chytajú na seba prach a vyzerajú zaprášené. Keď ich prejdete valčekom na chlpy, zbavíte ich prachu bez zbytočného montovania a budú hneď vyzerať oveľa lepšie.

Ak máte neporiadok v aute, vezmite si so sebou do garáže valček a budete mať interiér vozidla ako nový. Rovnako vám pomôže pri upratovaní detskej sedačky a kočíka.

Klasicky valček môžete použiť aj na odchlpenie a vyčistenie od omrviniek sedacej súpravy, kresiel a ďalšieho čalúneného nábytku.

Mačky veľmi radi sedia na okne a pozorujú okolie. Keď však na parapet chodia okolo závesov a záclon, vznikajú na nich obrovské chuchvalce. Aj s týmto problémom si valček poradí. Nemusíte každý týždeň záclony a závesy prať.

Radi doma tvoríte a podarilo sa vám rozsypať trblietky na podlahe? V žiadnom prípade ich nezametajte, ani nevysávajte, inak na vysávači a zmetáku budú trblietky ešte v lete. Radšej použite valček, na ktorý sa drobné trblietky usadia. Rovnako tak, keď sa vám podarí vysypať drobné klinčeky, skrutky a matičky. Valček ich za vás zoberie raz dva.

Malý cestovný valček nosí množstvo žien aj v kabelke, ktorú vám môže valček pomôcť upratať. Ako je známe – dámska kabelka je plná vecí, ktoré by sa mohli hodiť. Tiež je často plná omrviniek. Použite valček, ktorý vám pomôže vyčistiť vnútro kabelky.

Máte nejaký ďalší tip na to, ako sa dá valček na chlpy netradične použiť? Podeľte sa s nami do komentárov.

Článok Viete, na čo použiť valček na chlpy? bol publikovaný 4. ledna 2022 v 09.00 v rubrike Doplnky. Autorom článku je Petra Havlíková. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...