Máte veľa oblečenia a málo priestoru? Bude sa vám hodiť skriňa na mieru!

Sponzorované odkazy:

Máte veľa oblečenia a málo priestoru? Bude sa vám hodiť skriňa na mieru!

Nábytok je v poslednej dobe vďaka nedostatku dreva vo svete čím ďalej drahší, to ale nie je dôvod prečo pri jeho obstaraní šetriť. Pri konferenčnom stolíku možno, pretože ich meníme častejšie, ale pri zaobstaraní šatníkových skríň je lepšie investovať vyšší obnos, pretože kvalitná skriňa vám bude slúžiť aj niekoľko desaťročí.

Pokiaľ riešite navyše aj obmedzený priestor, oplatí sa osloviť šikovného stolára a nechať si vyrobiť skriňu na mieru vášmu priestoru a predstavám. Budete mať všetky potrebné poličky a najrôznejšie vychytávky, ktoré vám bežne predávaný sektorový nábytok nikdy neponúkne.

Vnútorné usporiadanie skrine bude nakoniec z praktického hľadiska oveľa dôležitejšie ako jej vonkajšok. Skôr ako si objednáte skriňu, pretrieďte si šatník a ujasnite si, čo všetko budete chcieť v novej skrini skladovať. Bežné oblečenie, alebo budete chcieť skriňu až k stropu a hore skladovať sezónne veci? Budete chcieť vymedzený kútik na kabelky, opasky, šuplíky na bielizeň a miesto, kam uložíte topánky?

Budete chcieť predovšetkým police, alebo radšej vešiate oblečenie na ramienka? Máte nejaké dlhé spoločenské šaty, dlhé kabáty, ktoré pri zavesení zaberajú viac priestoru? Alebo chcete skriňu do detskej izby, kde bude treba počítať s tým, že vaše dieťa musí dosiahnuť na bežne nosené veci?

Otázok je veľa a na všetky by ste si mali odpovedať skôr, ako zavoláte remeselníka. Uľahčí to komunikáciu a urýchli objednávku. So stolárom potom môžete konzultovať materiál, z ktorého bude skriňa vyrobená, spôsob otvárania, druh koľajníc a úchytiek.

Šatníková skriňa na mieru vám uľahčí upratovanie, všetko vaše oblečenie bude mať svoje miesto a bude vyzerať oveľa lepšie, než bežné skrine z obchodu, kde sa musíte uspokojiť s vopred danou veľkosťou políc a šírok šatníkových tyčí. Navyše je každá skriňa originálna, takže nikto nebude mať doma rovnakú skriňu ako vy. To už za nejaké tie eurá navyše stojí, nie?

Článok Máte veľa oblečenia a málo priestoru? Bude sa vám hodiť skriňa na mieru! bol publikovaný 16. listopadu 2021 v 09.00 v rubrike Nábytok. Autorom článku je Petra Havlíková. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...