Moderné a krásne sprchové súpravy povznesú každú kúpeľňu

Moderné a krásne sprchové súpravy povznesú každú kúpeľňu

Pokiaľ rekonštruujeme kúpeľňu, budeme určite vyberať aj sprchovú batériu alebo rovno celú sprchovú súpravu. Viete, aké krásne a prepracované kúsky si môžete, čo sa týka batérií kúpiť? A aké rozmanité môžu byť sprchy? Budete úplne prekvapení a nebudete vedieť, ktorú si z tak bohatej a peknej ponuky vybrať.

Krása nemusí byť vždy drahá

Máte radi batérie s oblými tvarmi, alebo uprednostňujete skôr ostrejšie hrany, máte radi rovné línie, ku ktorým sa spája jednoduchosť, niekedy strohosť, a predovšetkým elegancia? Všetky možné typy batérií nájdete na heavenshop.sk. Kúpiť si tu môžete sprchové súpravy za veľmi výhodné ceny.


Sprchová súprava s termostatickou batériou Mexen CUBE SET, foto: heavenshop.sk

Pokiaľ sa vám páčia termostatické hlavice s oblým tvarom, môžete siahnuť po sprchovej súprave Mexen Slim. Stojí niečo málo cez 100 eur, a poteší vás ako svojim vzhľadom, tak kvalitou. Termostatická batéria má spodné pripojenie, nechýba sprchová súprava s hornou a ručnou a hlavicou. Chrómové prevedenie ladí do každej modernej aj vidieckej kúpeľne.

O poznanie lacnejšie sú samostatné sprchové batérie, ale tu je dobré zvážiť, či sprcha, ktorú máte doma, bude zhodná s farbou batérie a jej tvarom, aby sa spolu jednotlivé časti „nebili“. Siahnuť môžete aj po zlatej strednej ceste, čo je sprchová batéria v sade s ručnou sprchou a držiakom. Čo napríklad netradičné prevedenie vo farbe ružového zlata? Pokiaľ máte modernú kúpeľňu v bielej farbe, táto sprchová batéria bude jej skvelým oživením.

Batérie do kuchyne aj kúpeľne pod jednou strechou

V e-shope heavenshop.sk nájdete nielen batérie a sprchy do kúpeľne, ale aj drezové batérie. Voliť môžete dlhé typy, vysoké, stojančekové, vysúvacie… Určite si vyberiete do akéhokoľvek štýlu kuchyne.


Drezová batéria Ferro Fiesta, foto: heavenshop.sk

Pozrite sa na veľmi bohatú ponuku na heavenshop.sk a využite množstvo zaujímavých zľavových akcií, s ktorými vám budú vodovodné batérie dostupnejšie. Či už chcete klasiku, alebo niečo extravagantné, tu je z čoho vyberať.

Článok Moderné a krásne sprchové súpravy povznesú každú kúpeľňu bol publikovaný 29. prosince 2021 v 21.30 v rubrike Doplnky. Autorom článku je Redakce. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...