Fén na vlasy vám pomôže aj s údržbou domácnosti

Sponzorované odkazy:

Fén na vlasy vám pomôže aj s údržbou domácnosti

Fén na vlasy má doma každý v kúpeľni, či už ten obyčajný, alebo s difuzérom. Nemusí však sušiť iba vaše vlasy, ale fén môžete využiť aj pri upratovaní a údržbe vašej domácnosti. Zaujíma vás, akým spôsobom? Potom čítate ten správny článok.

Všetky gazdinky si radi ušetria namáhavé žehlenie, drhnutie škvŕn a bežné domáce upratovanie. S fénom na vlasy sa môžete vyzbrojiť, pokiaľ vám vaše batoľa niekam nalepí nálepky a vy ich nechcete nekonečne dlho zoškrabovať. Rovnako efektívne sa zbavíte aj štítkov z pohárov so zaváraninami.

Keď si budete nabudúce dávať dole náplasť, spomeňte si na tento náš článok a pred touto procedúrou náplasť nahrejte fénom – lepidlo sa povolí a strhnutie náplasti bude menej bolestivé.

Pomocou fénu môžete znovu rozohriať aj vosk zo sviečok na svietnikoch, stolíkoch, ale aj koberci.

Došiel vášmu zlatíčku papier, a tak si miesto toho maľovalo voskovkami na stenu? Jednoducho maľovku zahrejte a pôjde vám ľahko zotrieť. Fén môžete využiť aj na vyfúkanie prachu z ťažko dostupných miest, ako sú napríklad okenné rámy. Narýchlo môžete vysušiť aj vodou poliate tričko, alebo vnútro obľúbených mokrých topánok.

Na cestách vám pomôže fén vyrovnať faldy na oblečení vytiahnutom z kufra, zaveste ho na ramienko a najviac pokrčené miesta jednoducho vyfénujte. Uvidíte, že sa pokrčená látka narovná.

Bolia vás ramená a šija zo stresu? Ohrejte si stiahnuté svaly fénom, namažte krémom a uvidíte, že sa stiahnuté svaly nakoniec povolia. Fén uľaví aj od kŕčov v podbrušku, zahriatím bolestivého miesta sa bolesti aspoň na chvíľu zmiernia.

Striháte svoje deti doma? Potom iste viete, aké je ťažké z nich drobné vlasy očistiť, aby ich nerozniesli po celom byte pri ceste do kúpeľne, jednoducho im drobné vlásky ofúkajte fénom.

Dámy môžu použiť v kúpeľni fén aj inak – milujete dlhé a natočené riasy? Pred použitím klieštikov na riasy ich ľahko zahrejte, až potom riasy natočte, vďaka tomu, že budú klieštiky teplé, vydržia riasy natočené dlhšie.

Článok Fén na vlasy vám pomôže aj s údržbou domácnosti bol publikovaný 25. ledna 2022 v 08.00 v rubrike Doplnky. Autorom článku je Petra Havlíková. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...